fbpx

Patek Philippe på Instagram!

Patek Philippe.. Selve bautaen i klassen hva angår eksklusive klokker. Konservativ som få, men likevel nyskapende i mange av sine kreasjoner. Men den konservative delen har i aller høyeste grad vært tilstede når vi snakker sosiale medier, så at de nå lanserer en offisiell Instagram-konto er spennende!

Skjermdump – Patek Philippe @ Instagram

Om man ser dagens “story” på Instagram-kontoen til Patek Philippe, er det ingen ringere enn Thierry Stern selv om ønsker kundene velkommen, og han erkjenner til og med at selv de må utvikle og tilpasse seg dagens digitale verden. Selv deres første poster (som er en stor mosaikk av bilder, slideshows og videoer) har fått den passende tittelen “About time”. Kontoen, som hadde 3000 følgere da jeg startet artikkelen, og nesten 7000 nå som den skal publiseres, må derfor kunne sies å oppleve en ganske god “vekst” på sin første dag.

Annonse

Med Baselworld rett rundt hjørnet (neste uke), benytter Patek anledningen til å gi en smakebit på noe av det de lanserer på årets messe. Her finner man nemlig ref. 7234R som med sin 37.5 millimeter store urkasse i roségull er myntet på den kvinnelige delen av kundemassen. I følge Patek selv er dette den første selvtrekkende klokken til damer med denne komplikasjonen. Sammen med denne ser man også ref. 5524, nå med roségull-kasse og ny skive, som også ser rimelig flott ut om vi får mene noe om det!

Det blir absolutt spennende å følge utviklingen på Patek Philippes Instagram-konto, og forhåpentligvis vil de benytte den hyppig til å legge ut eksklusivt materiale og bilder.

Se mer på den nyåpnede Patek Philippe-Instagram!

Det er ikke lenge siden Patek Philippe lanserte nye nettsider. Se mer i vår artikkel fra oktober.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.