fbpx

SIHH 2018 – Datoer og informasjon!

For mange av oss som interesserer oss for klokker og armbåndsur er det spesielt to store begivenheter i året som vies ekstra interesse, nemlig messene Baselworld som arrangeres i Basel og SIHH (Salon International de la Haute Horlogerie) som arrangeres i Geneve. Nå er datoene for SIHH 2018 klare, og SIHH utvider med flere merker!

Når man snakker om størrelse er SIHH en betydelig mindre messe enn Baselworld. Messen har også rettet seg direkte mot presse og inviterte medier/bloggere/interessenter fra klokkemiljøet. Det var først på årets messe at man hadde delvis åpnet for at også “vanlige” interesserte kunne se nylanseringer fra en rekke store og viktige merker på nært hold.

For den kommende SIHH 2018 har man utvidet med flere merker, herunder Hermés som er et kjent navn kanskje spesielt i motebransjen og innen luksusvarer. Merket har de siste årene også satset ganske intensivt på klokker og på den internasjonale arenaen er nok SIHH meget fornøyd med å ha sikret seg dette navnet. Hermés har tidligere vært å finne på Baselworld, men vil da høyst trolig ikke delta der i 2018. Her i Norge har det vært lite og ingen snakk om klokkene fra Hermés, og merket må sies å være relativt nyetablert med kun en butikk (og da for klær, parfyme etc) på Steen & Strøm i Oslo. Merket har et meget sterkt navn i luksusbransjen og det er ikke umulig at man vil se at også klokker kan få et større fotfeste her til lands i tiden fremover, da kanskje spesielt med dame-ur.

Annonse

SIHH kan også skilte med andre langt større produsenter av high-end armbåndsur, herunder Jaeger-LeCoultre, A. Lange & Söhne, Audermas Piguet, International Watch Company (IWC), Officine Panerai og mange flere. Vi forventer at 2018-messen vil gi en rekke nylanseringer fra disse og vil poste informasjon her de aktuelle dagene.

Årets messe vil avholdes fra 15. – 19. januar 2018 og, slik vi forstår det, vil det også i år være muligheter for å få innpass på messen som ren besøkende, da trolig siste dag.

Du finner mer informasjon om SIHH på deres offisielle hjemmeside, www.sihh.org!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.