fbpx

Ny spesialmodell fra HODINKEE?

HODINKEE melder om en spesiell annonsering i kveld, 21. juni 2017. Selv om nyhetsvarselet fra nettstedet er kort og uten spesielt mye informasjon, gjør vi oss noen tanker om hva som kan være i vente.

For de som er litt bevandret i klokkeverdenen, er nok HODINKEE.com et kjent navn. Nettstedet, som på ganske få år har blitt en av verdens største, har opparbeidet seg en høy status innad i entusiastmiljøet og har tidligere lansert flere spesialmodeller i samarbeid med relativt store navn i klokkeindustrien. Basert i USA, men med medarbeidere også i andre deler av verden, er de ofte blant de første til å komme med nyheter og omtaler av nylanseringer.

Nå melder HODINKEE at de i kveld, 21. juni 2016 kl. 19:00 (1PM ET), vil annonsere noe «stort» om et spesielt prosjekt de har jobbet med. De skriver videre at de har samarbeidet med noen «friends» i Sveits, uten at de går nærmere inn på hvem. Bildet i artikkelen gir også inntrykk av at det er en ny klokke det er snakk om, ettersom man ser et håndledd med en klokke på, men som er redigert såpass at man umulig klarer å tyde noe utover det.

Annonse

Tidligere spesialmodeller
Om nyheten i morgen skulle være en spesialmodell klokke er det ikke første gang HODINKEE lanserer noe slikt. De har tidligere samarbeidet både med Zenith og Vacheron Constantin, som begge er ganske store og respekterte navn i klokkeverdenen. Nettstedet har også kommet med andre produkter som har vært limitert, men basert på bildet er det, som nevnt, trolig at det er en ny klokke vi snakker om denne gang.

Tidligere modeller har vært:

– MB&F LM101 Limited Edition For HODINKEE
Denne klokken ble laget i totalt 10 eksemplarer og var priset til $52.000 eller ca. 445.000,-

– Zenith El Primero Limited Edition For HODINKEE
En 38 mm utgave med det klassiske «El Primero»-urverket som ble limitert til 25 eksemplarer med en utsalgspris på $7900 eller ca. 67.000,-

– NOMOS Glashütte Metro Chronometer Limited Edition for HODINKEE
Samarbeidet med NOMOS resulterte i en mer «folkelig» klokke enn de forrige utgavene. Limitert til 100 eksemplarer med en utsalgspris på $2560 eller ca. 22.000,-

– Vacheron Constantin Historiques Cornes De Vache 1955 Limited Edition For HODINKEE
Ofte referert til som en av de virkelig store sveitsiske produsentene, så spesialutgaven sammen med HODINKEE var interessant for mange. Produsert i 36 eksemplarer og med en utsalgspris på $45.000 eller 385.000,-

– Ressence Type 1H Limited Edition For HODINKEE
En «skeleton»-utgave produsert av Ressence i 20 eksemplarer med en utsalgspris på $22.500 eller ca. 193.000,-

Nå er det jo ganske individuelt om man syns slike limiterte «samarbeidsutgaver» er interessante eller ikke, men HODINKEE har i det minste tidligere vist at de kan lage ganske spennende versjoner. Det siste samarbeidet med Vacheron Constantin viser også hvilken seriøsitet og status nettstedet har blant ganske store produsenter. Det er også tydelig at mange liker disse utgavene, ettersom alle tidligere lanseringer er utsolgt.

Vi kommer uansett til å følge med i morgen for å se hva de har funnet på denne gangen!

Her finner nettbutikken til HODINKEE

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.