fbpx

UTSOLGT! TAG Heuer LE Carrera Skipper For HODINKEE

I går omtalte vi den nyeste samarbeidsklokken mellom HODINKEE og TAG Heuer, nemlig deres tolkning av den klassiske Heuer Skipper. Klokken, TAG Heuer LE Carrera Skipper For HODINKEE, ble lansert i går kl. 19:00 og de 125 eksemplarene er allerede solgt!

Om vi ser på tidligere samarbeid mellom nettstedet og klokkeprodusenter, er det tydelig at de har en meget god appell i markedet og alle limiterte utgaver virker å selge godt. Vi skrev også i går at klokken trolig kom til å bli utsolgt ganske raskt, men jeg skal imidlertid være den første til å innrømme at jeg er overrasket over hvor raskt det gikk før den var borte fra nettbutikken.

Med et totalt antall på 125 klokker, er denne produsert i et relativt mye større opplag enn mange av HODINKEEs tidligere limiterte lanseringer. Nå er denne klokken riktignok en del billigere enn f.eks. Vacheron Constantin-samarbeidet, men med en pris på ca. 50.000,- er det fortsatt imponerende å se at klokken er revet bort på bare noen timer. (TAG) Heuer virker å ha fått en ny giv i markedet med sine vintage-modeller, noe som kanskje også gir seg utslag for denne?

Annonse

Det er sjelden man ser HODINKEE-utgaver på norske klokkenettsider og forum, men kanskje noen norske entusiaster har sikret seg en av denne?

Du finner mer informasjon om klokken i vår originale artikkel!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.