fbpx

TAG Heuer LE Carrera Skipper For HODINKEE

I formiddag skrev vi om at HODINKEE sannsynligvis planla å lansere en ny limitert klokke i samarbeid med en ukjent produsent. Vel, den nye klokken er offisielt lansert og denne gangen er det TAG Heuer som samarbeider med nettstedet.

Klokken har fått navnet TAG Heuer Limited Edition Carrera Skipper For HODINKEE og henter sin inspirasjon fra 60-tallets kronografer iflg. HODINKEE selv. Klokken henter sitt utseende fra regattaseiling og man viser til bla. America’s Cup i 1967 hvor “Intrepid” gikk av med seieren. Like etter lanserte Heuer sin “Heuer Carrera Skipper” ref. 7754, som nå er et av de mest ettertraktede Heuer-urene blant samlere. Klokken har helt klare likhetstrekk med originalen, men det er likevel noen forskjeller både størrelsesmessig og rent designmessig. I tillegg vil den nye klokken selvsagt ha et helt annet urverk enn originalen ble levert med.

Den nye limiterte utgaven kommer i en kasse som er 39 mm i diameter og huser et urverk med 40 timers gangreserve, hvor kronograffunksjonen er spesielt utviklet av Dubois-Depraz og modifisert av TAG Heuer. For å understreke det klassiske uttrykket, har skiven kun “Heuer” som logo, som vi har sett på flere vintage-utgaver fra selskapet i det siste.

Annonse

Det er utvilsomt et spesielt og ganske særegent utseende på klokken som jeg tror det vil være mange meninger om. For de som liker Heuer og deres klassiske kolleksjoner, kan nok klokken være midt i blinken, mens andre nok finner de spesielle fargene på skiven litt for fremtredende. Personer med interesse for seiling og kronografenes historikk rundt regattaer vil nok kanskje finne klokken enda mer appellerende enn andre. Det vil uansett være smak og behag, og basert på tidligere limiterte utgaver, vil nok klokken bli utsolgt i løpet av kort tid, så her bør man trolig være raskt ute.

Klokken er limitert til 125 eksemplarer og er du interessert har den en utsalgspris på $5900 eller ca. 50.000 norske kroner.

Du finner mye mer informasjon om klokken på HODINKEE sine egne nettsider!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.