fbpx

Jackie Kennedys Cartier Tank solgt!

Vi skrev i slutten av forrige uke at en Cartier Tank, tidligere eid av Jackie Kennedy skulle selges av auksjonshuset Christie’s i New York. Nå er auksjonen gjennomført og hammeren stanset ikke før prisen var langt over estimatet..

Estimatet fra auksjonshuset selv var på $60.000 – $120.000 USD, men da auksjonen var avsluttet var endelig vinnerbud på hele $310.000 + salær som høyner totalprisen til ganske utrolige $379.000 eller godt over 3.2 millioner norske kroner.

Som vi skrev i vår forrige artikkel har nok klokken en mye bredere appell enn bare til personer med utpreget interesse for klokker. Som USAs kanskje mest berømte førstedame i nyere historie, og virkelig et amerikansk ikon, er det kanskje ikke uventet at prisen ble høy.

Annonse

Det er uansett en spennende trend for de som har interesse for «vintage» at klokker som dette både dukker opp, og oppnår såpass stor interesse og pris. Vi gleder oss allerede til å se hva Paul Newmans «Paul Newman» Daytona oppnår når den skal auksjoneres bort senere i år.

Du finner mer informasjon om auksjonslot’en på hjemmesidene til Christie’s!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.