fbpx

Intervju: Norsk eier av TAG Heuer LE Carrera Skipper for HODINKEE!

I midten av forrige uke skrev vi om det nyeste prosjektet til nettstedet HODINKEE, nemlig deres samarbeid med (TAG) Heuer og lanseringen av den limiterte TAG Heuer LE Carrera Skipper For HODINKEE. Nå viser det seg at minst (og trolig kanskje kun) én nordmann sikret seg et av de 125 eksemplarene av klokken. Vi bare måtte ta en prat med eieren, Per-Aage Sørgård!

Det var på klokkegruppen “Klokkeriet” på Facebook at vi først ble oppmerksomme på at Sørgård hadde fått levert sin utgave av klokken. Noen flotte bilder av klokken gjorde at vi måtte høre mer om hva, hvordan og hvorfor han bestemte seg for å slå til på denne modellen!


H: Først og fremst, gratulerer så mye med en fantastisk flott klokke!
P-A: Tusen takk!! Jeg er veldig godt fornøyd med min nye Tag Heuer Carrera Skipper!

Annonse

H: Hvordan kom du over denne/hørte du om denne?
P-A:
Det var egentlig en tilfeldighet at jeg kom over denne klokken. Jeg ble kontaktet av en klokkevenn, Wali Khoram, som sendte meg bilder av den nye Tag Heuer Autavia. Jeg bestilte en Tag Heuer Autavia 2017 fra Marcussen Ur i Arendal og da jeg Googlet for å finne ut mest mulig om Autavia-modellen kom jeg over HODINKEE.com og meldte meg på deres nyhetsbrev. Noen dager senere fikk jeg en mail ang. HODINKEES samarbeide med TAG Heuer og deres jubileumsutgave av TAG Heuer Carrera Skipper-klokken. Jeg leste med stor interesse om historien til denne klokken, så bildene og ble nesten forelsket 🙂 Nesten på ren impuls trykte jeg på kjøpsknappen og dermed var handelen gjort. Fort og gæli som vi sier i Trøndelag 🙂

H: Hva var det med klokken som appellerte til deg? Og hadde du noe kjennskap til den originale Heuer Skipper fra før?
P-A: Det som alltid har vært interessant for meg angående klokker, er utseendet ! 🙂 Jeg hadde ingen kjennskap til den originale Heuer Skipper før jeg leste artikkelen til HODINKEE.

H: Hva er inntrykket nå som du har fått klokken på hånden? Lever den opp til forventningene?
P-A: Klokken ser og føles meget bra ut på hånden ! Og klokken ser enda bedre ut i virkeligheten 🙂 En fantastisk vakker klokke i mine øyne! 🙂

H: Hva er planen med klokken? Skal den brukes, selges eller bare tas vare på som et klenodium?
P-A: Klokken vil bli brukt til spesielle anledninger og jeg vil ta godt vare på den som et klenodium.

H: Hvor raskt bestemte du deg for å bestille? Satt du klar da klokken ble sluppet eller var det mer “tilfeldig”?
P-A: Da jeg fikk mail fra HODINKEE ang. klokken, leste jeg mailen og bestilte umiddelbart på ren impuls 🙂

H: Hvor lang tid tok det fra bestilling til du mottok klokken?
P-A: Fra jeg bestilte til den var på hånda tok det rett under ei uke.

H: Jeg ser at du skrev at du fikk den nest siste klokken i nummerserien (124 av 125). Var det tilfeldig eller kunne du selv gå inn å ønske hvilket nummer du ville ha?
P-A: Jeg fikk klokke nr. 124 av 125 stk. Og det var sikkert fordi jeg var nummer 124 til å bestille. Det var ikke mulighet til å ønske hvilket nummer jeg ville ha.

H: Har du noe spesielt forhold/kjennskap til HODINKEE som nettside og deres tidligere limiterte utgaver?
P-A: Hadde lite kjennskap til HODINKEE som nettsted før jeg googlet ang. kjøp av Tag Heuer Autavia 2017. Nå er jeg nesten daglig innom nettstedet for å lese siste nytt 🙂

H: Fortell litt om deg selv. Er du en klokkeentusiast? Er det isåfall spesielle merker du har en spesiell interesse for? Samler du på noen spesielle klokker eller merker? Var det faktum at det var en (TAG) Heuer viktig for at du handlet?
P-A: Jeg er ung mann på snart 52 år fra Nord Trøndelag som det siste året har blitt klokkeentusiast. Har alltid likt vakre/stilige klokker, men aldri vært opptatt av merke/urverk før det siste året. En tidligere arbeidskollega av meg, Øyvind Von Doren Asbjørnsen, lanserte for en tid tilbake sitt eget klokkemerke “Von Doren”. Jeg støttet han via Kickstarter høsten 2016 og ble noe senere medlem av Facebook-gruppen “Klokkeriet”. Det var da interessen for klokker virkelig tok av! 🙂 Det er egentlig ingen spesielle merker/klokker jeg samler på, hovedkriteriet er at jeg liker utseendet på klokken! Klokkesamlingen min i dag inneholder Rolex, Tag Heuer, Omega, Tudor, Seiko, Bruvik, Von Doren, Victorinox, Swatch, både Quartz og mekaniske urverk.


Vi på Horae.no takker så mye for at Per-Aage ønsket å dele litt av historien rundt sin bestilling av denne spesialmodellen fra HODINKEE og gratulerer nok en gang med et flott og uvanlig ur!

P.S. Klokken virker også å ha blitt populær på annenhåndsmarkedet allerede, og en utgave som lå til salgs på Chrono24 til 10.000$ skal allerede være solgt. Så selv med norske importavgifter gjorde nok Sørgård et godt kjøp!

Alle bildene i denne artikkelen er Copyright Per-Aage Sørgård! Gjengitt med tillatelse.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.