fbpx

Askeland Kristiansand feirer 25 år med 25% rabatt!

Askeland Urmaker er nok kjent for mange både på Sørlandet og i oljebyen Stavanger. Avdelingen i Kristiansand har nå vært åpen i 25 år og da feires det med 25% avslag på nesten hele butikken.

For de med interesse for klokker (og også smykker) er nok Askeland i både Kristiansand og Stavanger kjente navn. De fører store merker innen begge kategorier og er av de få i Norge som også kan vise til Rolex i sitt sortiment. Butikken i Kristiansand har imidlertid langt mindre smykker å vise til enn sine “brødre” i Stavanger, men har (forutenom klokker) også penner og varer fra Mont Blanc, samt klokketilbehør som windere o.l.

Vi plukket opp “ryktene” om salget på internett, og tok en telefon til Askeland for å høre med de hva som stemmer og ikke stemmer. Butikken bekrefter at de feirer sitt jubileum fra og med i morgen tidlig med 25% på nesten alt i sortimentet. Unntaket er, dessverre for mange, Rolex. Her vil vanlige priser gjelde. Ellers gjelder følgende for salget:

Annonse

  • 25% på hele butikken, utenom Rolex
  • Salget starter torsdag 6. juni kl. 07:00 og vil vare frem til og med lørdag 8. juni
  • Rabattert pris gjelder kun varer som er på lager og ikke bestillingsvare

Askeland Kristiansand fører mange klokkemerker, herunder store merker som Omega, TAG Heuer og Tudor. Og med godt humør og butikkens ansatte i “jubileumsmodus”, kan det jo være verdt et forsøk å få til en god pris på Rolex også??

Vi har ikke fått tatt turen selv for å se hvilke modeller Askeland har i beholdningen, men om du vet at de har en modell du ønsker deg (og du befinner deg i sørlandsbyen i morgen tidlig), kan det kanskje være en god idé å stå opp tidlig for å sikre seg en god klokkedeal!?

(Artikkelen er ikke på noen måte sponset av Urmaker Askeland, men reflekterer forfatterens subjektive mening)!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.