fbpx

«Moonwatch Only» med e-bok!

For kjennere av Omega, og da spesielt Omega Moonwatch, er boken «Moonwatch Only» nærmest som en bibel å regne. Som en av udiskutabelt beste bøkene om denne ikoniske klokken, er den på mange måter et «must» for de som samler seriøst på denne klokkemodellen. Nå har de lansert en e-bok for å hjelpe deg når du er ute på farten!

Boken, som kun fokuserer på Omega Speedmaster Professional Moonwatch, er virkelig av det omfattende slaget. Her omhandles alle kjente referanser av klokken, inkludert spesialmodeller og limiterte utgaver. Boken har kommet i flere opplag, den seneste tidligere i år. Denne utgaven inneholder enda mer informasjon og også noen rettelser. Boken, som er skrevet av to entusiaster, er ikke utgitt av Omega selv, men høster stor anerkjennelse også fra selskapet. Dette har resultert i et godt samarbeid med blant andre Petros Protopapas som er «International Brand Heritage Manager of OMEGA», noe som også gjør forfatterne i stand til å få tilgang til de arkivene som trengs for at boken skal bli mest mulig korrekt.

Boken har også en rekke andre «gjesteskribenter» som bidrar med sine tanker og synspunkter, herunder Gene Cernan (kommandør på Apollo XVII) og andre prominente personer fra NASA. Boken som kom ut i år har også fått ekstramateriale knyttet til at Speedmaster feirer sitt 60-årsjubileum i år.

Annonse

e-bok
I dag lanserte man nyheten at en «reiseutgave» av boken er gjort tilgjengelig via Apples «iBooks». Utgaven her er langt mindre omfattende enn originalboken, men fokuserer på at man skal ha med seg et referanseverktøy når man er «på farten», for å kunne identifisere ulike modeller og utgaver av klokken.

THE IDEAL TRAVEL TOOL AND THE PERFECT COMPLEMENT TO THE ORIGINAL BOOK – Fra bokens nettsted

Man har bygd opp e-boken som en app, noe som gjør at man kan søke etter modeller direkte i egne søkefelt. Her kan man se informasjon om alle klokkens komponenter, inkludert urverk, skive, bezel, visere osv osv. Den burde derfor kunne være et voldsomt godt hjelpemiddel for de som både ønsker mer informasjon om Speedmaster-versjoner, men også for de som er på jakt etter vintage-utgaver når man er ute og reiser. e-boken er tilgjengelig for norske brukere, og er p.t. priset til 259,-.

Du finner mye mer informasjon om både boken og e-boken på de offisielle hjemmesidene!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.