fbpx

Speedy Tuesday leveres.. Og selges videre..

Den siste uken har det kommet stadig flere rapporter fra personer som har begynt å motta sin utgave av Omega Speedmaster «Speedy Tuesday». Samtidig ser man også at klokkene begynner å dukke opp på annenhåndsmarkedet til en langt stivere pris enn utsalgsprisen…

Matt Henaughan henter sin «Speedy Tuesday» – Coprygith Omega

Den første heldige som mottok sin klokke var Matt Henaughan som 23. juni kunne hente sitt eksemplar i Omega-butikken i London. Omega selv omtalte dette behørlig på sin egen Instagram-konto, noe som seg hør og bør, tatt i betraktning hvilken rolle sosiale medier har spilt for etableringen av #SpeedyTuesday som begrep.

Annonse

Også Robert-Jan Broer, grunnleggeren av Fratellowatches og den store initiativtakeren for klokken, har fått overlevert sitt eksemplar med nummer 13/2012 den 27. juni, da av CEO hos Omega personlig. Også dette ble omtalt direkte på Instagram. Broer har lenge hatt prototypen i sin besittelse, og selv om klokken visstnok skal leveres tilbake til Omega, har han den fortsatt for bruk i «promoteringssammenheng». Nettstedet promoterer også bruken av hashtagen #GotMySpeedyTuesday for de som har fått levert klokken.

Med såpass mange mottakere rundt om i verden, dukker det stadig opp nye bilder av klokken, både med og uten originalt tilbehør. En trend som virker å ha spredd om seg er bruken av den sorte reimen til «Omega Speedmaster Apollo XIII 45th Anniversary», bedre kjent som «Silver Snoopy», på klokken. Den sorte reimen med hvite kontrastsømmer passer utvilsomt klokken godt og de som ønsker dette tilbehøret må regne med ca. 5000,- i innkjøp via en lokal Omega-forhandler. Også bruken av forskjellige typer lenker til Omega Speedmaster virker å være mye brukt, da klokken originalt ble levert uten lenke overhodet.

Annenhånds?
Det kommer neppe som noen stor overraskelse, men med såpass mange som fortsatt venter på levering, er det naturlig nok mange som lar seg frustrere av at klokken allerede har begynt å dukke opp på annenhåndsmarkedet, da gjerne til en pris langt over det Omega tok seg betalt for klokken. I skrivende stund er det minst 2-3 eksemplarer tilgjengelig, alle priset rundt 10.000€ eller i underkant av 100.000 norske kroner.

Norske mottakere?
Vi har enda ikke sett noe på de norske klokkenettstedene/gruppene om at norske butikker har utlevert eksemplarer av «Speedy Tuesday» enda, men tar forbehold om at vi både kan ha oversett det, eller at mottakeren ikke har ønsket noe publisitet rundt det. Med minst 32 norske mottakere, bør vi jo snart begynne å kunne håpe på at noen heldige får sine! Vi håper at vi får rapporter om at også norske butikker snart får eksemplarer til utlevering, og er spente på om disse også kommer til å dukke opp på annenhåndsmarkedet og til hvilken pris..

Edit: Den første Omega Speedy Tuesday skal være levert til forhandler i Norge. Det er uvisst om den er hentet av kunde enda!

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.