fbpx

Oppdatert: Oslo Watch Fair

Urmaker Bjerke arrangerer første utgave av “Oslo Watch Fair” i oktober. Og det ser ut til at flere spennende merker dukker opp, herunder Rolex med sin “The Submariner Exhibition” for aller første gang i Norge!

Det er foreløpig ikke så mye informasjon som er publisert rundt dette arrangementet, men basert på det som er å finne på Urmaker Bjerke sine nettsider, ser det ut til at denne klokkemessen kan bli blant de mest eksklusive som har vært arrangert på norsk jord.

Oslo Watch Fair er en innholdsrik og spennende klokkeutstilling på Astrup Fearnley Museet. Her vil du møte de største klokkeprodusentene i verden og få oppleve både klokkene og menneskene bak dem. Det blir en helt spesiell utstilling for alle som lar seg fascinere av vakre og eksklusive klokker, og det blir rikelig med muligheter til å beundre håndverk og de fantastiske mekaniske urverkene – Urmaker Bjerke

Oslo Watch Fair arrangeres på Astrup Fearnley Museet i Oslo den 19. oktober 2017. Billetter må trolig kjøpes på forhånd og iflg. nettsidene til Urmaker Bjerke kommer det trolig mer informasjon om dette ila. uken.

Annonse

Oppdatert: Billetter kan nå bestilles via nettsidene, og selges for 200,- pr. person. Man må velge mellom tre forskjellige tidspunkter for besøket, hhv. 15:00 – 16:30, 17:00 – 18:30 eller 19:00 – 20:30. Antallet billetter skal være begrenset, så her bør man kanskje bestille raskt for å være sikret en billett.

På Oslo Watch Fair får du mulighet til å se de viktigste trendene og nyhetene, samt spesielle modeller som aldri tidligere har blitt vist i Norge. Møt representanter fra merkene og få et innblikk i klokkenes unike verden – Urmaker Bjerke

Utstillere
Urmaker Bjerke lister opp en imponerende samling utstillere til den første “Oslo Watch Fair”, herunder merker som Rolex, Vacheron Constantin, IWC, Jaeger-LeCoultre, Omega og mange flere.

Vi har tidligere omtalt “The Submariner Exhibition” som har vært arrangert i utlandet, men nå skal altså denne utstillingen komme til Norge, noe mange trolig ser frem til. Det er utvilsomt et av verdens mest ikoniske ur og utstillingen bør være interessant både for nye og gamle entusiaster.

For mer informasjon, følg med på Urmaker Bjerke sine nettsider. Vi vil også oppdatere vår artikkel med nyeste informasjon, så fort den foreligger!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.