fbpx

4 mørkeblå nyheter fra Lange

Vi skrev tidligere i dag om A. Lange & Söhne’s nyeste tilskudd i deres «Handwerkskunst»-serie. Men i tillegg til den for mange uoppnåelige utgaven, lanserte også selskapet fire nyheter med innslag av blått!

Lange 1, Lange 1 Daymatic, Saxonia & Saxonia Automatic

A. Lange & Söhne lager noen av de vakreste urene i verden, og for mange er klokkene høyt oppe på listen over drømmeklokker. De fleste klokkene kommer imidlertid med et ganske begrenset utvalg av fargemuligheter, så når Lange i kveld lanserte fire av sine klokker med en ny dyp blå urskive, er det mange som kanskje følger litt ekstra med.

Annonse

Klokkene skiller seg ikke fra standardutgavene utover den nye blå urskiven. De leveres alle i urkasser av hvitt gull og med nye skinnreimer som har en matchende mørk blå farge. Fargen spiller på himmelen og naturen, herunder nattehimmelen, som tydelig har vært en inspirasjon for Langes nyeste kreasjoner som ble lansert i dag.

Med introduksjonen av den blå skiven på flere av modellene, bør det være mulig å finne en modell for de fleste som ønsker denne fargen på sin nye klokke. Lange leverer også mange av sine klokker med grå, hvite og sorte skiver.

Du finner hele kolleksjonen på de offisielle nettsidene!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.