fbpx

Phillips Watch Auction “Winning Icons”

26. oktober 2017 avholder “Phillips Watch Auction” sin første auksjon i New York. Den desidert mest omtalte klokken som skal under hammeren er Paul Newmans egen Rolex Daytona, men man finner også en rekke andre godbiter i de 50 lot’ene som skal auksjoneres bort!

Med kun et par uker igjen til den mye omtalte auksjonen er det utvilsomt stor spenning i klokkemiljøet for hvilke priser man vil oppnå, da spesielt for årets store trekkplaster, Paul Newmans Rolex Daytona. Men i de 50 lot’ene finner man en rekke godbiter fra mange av de fremste produsentene i klokkeverdenen.

[The catalogue] features 50 of the most important watches of the 20th century. The next 188 pages highlight the reasons why they have made it into this highly exclusive club – Phillips Watch Auction

Årets auksjon har fått navnet «WINNING ICONS – Legendary Watches of the 20th Century» og blir avholdt på Phillips hovedkontor i 450 Park Avenue, New York, 26. oktober. Phillips har publisert en katalog hvor du i ro og mak kan studere de 50 klokkene som skal under hammeren, og her finner man både sjeldne Rolex Submariner, en Omega Speedmaster Alaska III og en rekke godbiter fra bla. Patek Philippe, A. Lange & Söhne m.fl.

Annonse

E-katalogen finner du på Phillips offisielle nettsider!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.