fbpx

Bamford offisiell partner med TAG Heuer

Det er kun noen måneder siden vi skrev en artikkel om at Zenith hadde inngått samarbeid med “modifiseringsselskapet” Bamford. Nå er det klart at selskapet også vil være offisiell partner med TAG Heuer for modifisering av noen av deres modeller til kunder som ønsker “noe ekstra”..

At Bamford inngår samarbeid med TAG Heuer er kanskje en liten overraskelse, men samtidig logisk all den tid både Zenith og TAG Heuer eies av den mektige LVMH-gruppen og styres av Jean-Claude Biver. Når det kommer til Bamford og deres rykte i klokkemiljøet, vil jeg referere til det samme som jeg skrev i forrige artikkel.

Min egen kjennskap til Bamford Watch Department er langt fra stor. Jeg er nok i den kundegruppen som ofte mener at uoffisielle endringer og modifiseringer ikke er verken ønskelig eller nødvendig, samtidig som jeg må innrømme at enkelte utgaver fra Bamford har vært både vel gjennomførte og estetisk kule. Og selv om jeg personlig ikke er den store tilhengeren av modifisering, er det tydelig at det er store kundegrupper som er villige til å betale høye summer for å gjøre sin klokke unik og skille seg fra mengden. Og om man ønsker slike modifiseringer, er det rett og rimelig å si at Bamford nok er blant de beste for jobben!

Dette synspunktet har ikke endret seg nevneverdig siden og samarbeidet med Zenith må tydeligvis være godt siden man nå velger å utvide med enda et merke. Bamford vil behold alle vitale deler fra originalklokken og vil konsentrere seg om å endre det estetiske uttrykket. Den (kanskje) viktigste fordelen for kundene med samarbeidet er at man nå beholder garantier på klokken.

Annonse

I første omgang er det tre forskjellige klokkemodeller man kan modifisere, Carrera cal. 5, Autavia & Monaco. Her kan man selv gå inn å velge farge på visere, skive, urkasse med mer. Om man ønsker en slik klokke kan man selv sitte på nettsidene til Bamford og prøve seg frem, men regn med å betale en solid premium over vanlig utsalgspris!

Som med samarbeidet med Zenith, vil dette føre til at Bamford i større grad enn tidligere vil tilby modifiserte varianter som er «ferdigmodifisert» direkte i sine butikker, og selskapene håper nok å nå ut til en enda større kundegruppe ved å tilby disse spesialmodellene. Man skal visstnok også kunne finne noen av disse modellene på TAG Heuers egne utsalgssteder.

Bamford Watch Company har egne butikker i en del av de største byene, herunder Paris, London, New York og Tokyo.

Om du ikke har anledning til å besøke en av butikkene direkte, finner du informasjon på de offisielle nettsidene til Bamford Watch Company.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.