LIVE! – Phillips “Winning Icons”

I natt (norsk tid) avholder “Phillips Watch Auction” sin auksjon “Winning Icons” i New York. Blant klokkene som skal selges er kanskje en av de største noensinne, nemlig Paul Newmans egen “Paul Newman Daytona”. Vi har lenken som lar deg følge auksjonen LIVE!

Årets auksjon har fått navnet «WINNING ICONS – Legendary Watches of the 20th Century» og blir avholdt på Phillips hovedkontor i 450 Park Avenue, New York. Det er i alt 50 klokker som skal auksjoneres bort, og det er en rekke godbiter blant de. Lot’en det knytter seg mest spenning til, er likevel helt utvilsomt, Lot 8, som er en Rolex Daytona tidligere eid av Paul Newman.

Auksjonen starter klokken 18 lokal tid, altså midnatt norsk tid, og du kan følge den LIVE! ved å trykke på lenken under.

Annonse

Følg auksjonen LIVE her!

Du finner også en e-katalog med alle lot’ene på Phillips offisielle nettsider!

Grunnlegger og redaktør av Horae.no! Lidenskapelig interessert i armbåndsur og håndverket som ligger bak produksjonen av disse. Skriver nyheter, omtaler og kommer med sine meninger og innspill med hovedfokus på det norske klokkemiljøet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.