fbpx

LIVE! – Phillips “Winning Icons”

I natt (norsk tid) avholder “Phillips Watch Auction” sin auksjon “Winning Icons” i New York. Blant klokkene som skal selges er kanskje en av de største noensinne, nemlig Paul Newmans egen “Paul Newman Daytona”. Vi har lenken som lar deg følge auksjonen LIVE!

Årets auksjon har fått navnet «WINNING ICONS – Legendary Watches of the 20th Century» og blir avholdt på Phillips hovedkontor i 450 Park Avenue, New York. Det er i alt 50 klokker som skal auksjoneres bort, og det er en rekke godbiter blant de. Lot’en det knytter seg mest spenning til, er likevel helt utvilsomt, Lot 8, som er en Rolex Daytona tidligere eid av Paul Newman.

Auksjonen starter klokken 18 lokal tid, altså midnatt norsk tid, og du kan følge den LIVE! ved å trykke på lenken under.

Annonse

Følg auksjonen LIVE her!

Du finner også en e-katalog med alle lot’ene på Phillips offisielle nettsider!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.