fbpx

Urmaker Bjerke med “Rolex E-corner” på sine nettsider

De siste ukene har det vært mange nyheter knyttet til digitalisering og handel via internett, og introduksjonen av “Rolex E-corner” på Urmaker Bjerkes nettsider føyer seg inn i rekken av digitale fremskritt i klokkebransjen.

Over de siste ukene har nyhetsbildet her på Horae vært preget av en stadig økende digitalisering hos flere kjente urmerker. Med introduksjonen av HODINKEE som offisiell forhandler av flere high-end merker, samt Omega’s lansering av nettbutikk for det amerikanske markedet, er det nå tid får å se litt på noe som er mer aktuelt for oss her hjemme.

Rolex E-corner
For de som ikke har besøkt nettsidene til Urmaker Bjerke i det siste, kan vi raskt forklare at “Rolex E-corner” på mange måter kan beskrives som en offisiell tilleggsmodul til forhandlernes egne nettsider. Så vidt oss bekjent er Urmaker Bjerke den første norske forhandleren som integrerer denne direkte.

Annonse

Nå er ikke modulen noen revolusjon som sådan, men den gir deg mulighet til å se på Rolex egen kolleksjon direkte via forhandlerens nettside. Utseendemessig minner den veldig om de nye og oppdaterte nettsidene til Rolex, men man finner ikke fullt så mange funksjoner og endringsmuligheter. Til gjengjeld får man opp litt flere og andre bilder av klokkene enn på Rolex’ egne nettsider og modulen gjør det enkelt å ta kontakt med butikken for å høre om en modell man finner interessant.

Modulen gir deg ikke noe reelt bilde av hvilke modeller Urmaker Bjerke har på lager, men mer en oversikt over modeller som er aktuelle og i Rolex’ sortiment, da også med oppdaterte priser på den aktuelle klokken.

Digitalisering og utvikling
Man skal ikke langt tilbake (faktisk ganske kort) før det å finne priser på nett var nærmest umulig gjennom offisielle kanaler. Med de senere års utvikling er dette (heldigvis) endret og nå opplyser de fleste merkene selv om sine veiledende priser. Også salg av klokker direkte på nettsidene begynner å bli mer og mer vanlig, først via offisielle forhandlere og nå i senere tid også direkte fra produsentenes egne nettsider.

Hvordan utviklingen blir i Norge er spennende (og kanskje litt skummelt), all den tid det gjerne koster mer å drive en fysisk butikk enn en nettbutikk. Om direktesalg via offisielle kanaler kan utfordre antallet offisielle forhandlere er nok ikke umulig, selv om vi håper at flest mulig fysiske butikker vil bestå i vårt relativt lille klokkeland. For mange vil nok likevel muligheten til å bestille direkte fra sofaen hjemme være tiltalende, mens det for andre vil være vesentlig å prøve klokkene direkte på armen. Vi følger spent uansett spent med på utviklingen!

Du finner “Rolex E-corner” på Urmaker Bjerkes nettsider!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.