fbpx

Omega åpner for salg via nettbutikk, i USA..

Den siste tiden har vi sett en stadig dreining mot at også de store og seriøse merkene starter med muligheten for netthandel i større eller mindre grad. Sist ut er Omega som har bestemt seg for å åpne for bestilling via internettsidene, men foreløpig gjelder det kun for det amerikanske markedet.

Det er kun noen måneder siden vi skrev om at IWC lanserte sine nye nettsider med nettbutikkfunksjonalitet, og nå er altså en annen klokkestorhet, Omega, ute med direktesalg via sine nettsider. I likhet med IWC er det i første omgang det amerikanske markedet som får denne muligheten, og Omegas president gir følgende uttalelse i pressemeldingen:

By offering online sales in the United States, Omega can now reach fans in every corner of the country. No one is restricted geographically, which will make us much more accessible. We also recognize that e-commerce is growing rapidly in the luxury sector and many of today’s consumers use it as their primary way to shop – Raynald Aeschlimann, CEO Omega

Utviklingen er nok ikke helt uventet, men likevel er det «unormalt» og kanskje litt oppsiktsvekkende at de sveitsiske stormerkene nå i større og større grad tillater salg av klokkene via nettbaserte portaler. Nylig skrev vi også om at HODINKEE ble autorisert forhandler for flere kjente merkenavn og der gjorde vi oss også noen tanker rundt utviklingen vi nå ser.

Annonse

Omega feirer nyåpningen av nettbutikken med en spesialutgave av deres Seamaster Planet Ocean, som har fått navnet “Michael Phelps Limited Edition», limitert til 280 eksemplarer. Klokken, som kun vil kunne kjøpes i den amerikanske nettbutikken, hedrer Phelps’ 28 medaljer, noe som har gjort han til tidenes mestvinnende olympier.

Omega selv sier at andre land vil få tilgang til netthandel i «nær fremtid», så det blir spennende å se hvilke av de europeiske landene dette åpnes for i tiden fremover.

Du finner mer informasjon på Omega sine nettsider!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.