fbpx

Tudor lanserer ny kolleksjon – 1926

Tudors offisielle Instagram-konto, dukket det i dag opp en smakebit på en helt ny kolleksjon som lanseres i morgen. I den nye kolleksjonen, som virker å ha fått navnet «1926» kommer klokker som Tudor selv omtaler som «sophistication and tradition», men som basert på de første bildene virker å være et unødvendig blindspor?

Jeg skal ærlig innrømme at da jeg først så bildet av det som virker å være et helt nytt familiemedlem i 1926-kolleksjonen fra Tudor, trodde jeg det var et ur fra en langt mindre eksklusiv produsent. Med det som er et svært tradisjonelt utseende, ser jeg lite nyskapende å spennende på de første bildene, og ærlig talt skjønner jeg ikke at Tudor trenger flere slike kolleksjoner. Fra tidligere har selskapet både «Style», «Glamour» & «Classic»-seriene som alle inneholder en rekke ur med tradisjonelt og «sofistikert» utseende. Kjedelig var liksom eneste dekkende ord. Samtidig skal man være åpne for at man her ønsker å dekke enda flere deler av markedet som Tudor føler at de ikke har klart tidligere.

Om man trykker seg gjennom «storyen» til Tudor, får man mer informasjon, og også enkelte bilder, av flere ur i den kommende kolleksjonen. Her kommer det frem at urene vil leveres i 4 forskjellige størrelser og 3 ulike skivefarger, noe som peker på en unisex-kolleksjon. Flere av skivene ser ut til å være pyntet med diamanter i tillegg til ganske tradisjonelle arabiske nummer på hhv. partallstimene, mens andre har mer kjegleformede timemarkører. Det ser ut til at klokkene vil leveres på stållenke som også virker å være tilgjengelig i «two-tone». Skivene ser ut til å ha et litt spesielt utseende med et «finmasket rutenett», som jeg kanskje syns er det mest spennende med hele kolleksjonen.

Annonse

Skjermdump – Tudor (Instagram)

Basert på de (svært) begrensede bildene som er gjort tilgjengelig i dag, tror jeg 1926-kolleksjonen kommer til å bli for anonym til at den skaper noe voldsomt engasjement i det norske , eller internasjonale, klokkemarkedet. Kanskje vil jeg få en annen mening når jeg får sett de i levende live, uten at jeg har de helt store forhåpningene. Om noe, så tror jeg personlig at klokkene kan slå bedre an hos den kvinnelige delen av markedet enn den mannlige, og jeg tror (les: håper) det er andre lanseringer fra Tudor som vil skape langt mer entusiasme i løpet av morgendagen, for dette var ganske kjedelige greier..

Du kan se mer på den offisielle Instagram-profilen til Tudor!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.