fbpx

Konkurranse – Julen 2018: Vinn Baume & Mercier Classima!

Nå har det jaggu kommet snø flere steder i vårt langstrakte land og da nærmer det seg utvilsomt jul! Vi på Horae, i samarbeid med Product Line AS, er derfor meget glade for å lansere vår juletrekning hvor du kan vinne en svært elegant Baume & Mercier Classima!

NB! Konkurransen er avsluttet! Du finner resultatet av trekningen på denne siden!

Vi har helt siden oppstarten hatt ulike konkurranser og trekninger, enten her på nettsiden eller direkte via sosiale medier som Facebook og Instagram, og dette har vært populære innslag blant våre lesere. Vi er derfor svært glade for å kunne annonsere årets julekonkurranse!

Julekonkurransen arrangeres i samarbeid med Product Line AS og i år kan du vinne en meget elegant klokke til julefeiringen fra Baume & Mercier, nemlig Classima 10324 til en verdi av 9.970 kroner!


Deltakelse
For å være med i trekningen er det to -2- ting du gjøre, og flere ting du kan gjøre for å øke vinnersjansene dine. Alt må skje før trekningen som er 10. desember 2018!

1) Send e-post til konkurranse@horae.no hvor du svarer på følgende spørsmål:

  • Når ble Baume & Mercier grunnlagt?
  • Hva heter merkets første in-house urverk?
  • Hvilke 4 unike (bruker)fordeler har in-house urverket?

2) Lik siden til Horae.no på Facebook!

Om du ikke har svaret på alle spørsmålene i hodet, anbefaler vi de offisielle nettsidene!

NB! Husk og inkludere ditt fulle navn og kontaktinformasjon i e-posten! Ta også med eventuelle kallenavn og/eller brukernavn som benyttes på Facebook og Instagram i e-posten, dersom du ønsker mulighet til å få ekstralodd.


I tillegg til må-kravene ovenfor, får du ett ekstra lodd i trekningen for hver av følgende:

Lik Baume & Mercier Nordic på Instagram!
Lik og tag minst én venn på innlegget “Konkurranse – Julen 2018” på vår Facebook-side!
Lik Horae på Instagram og tag minst én venn i konkurranseinnlegget!


Trekning
Trekningen vil bli foretatt av Horae og Product Line AS 10. desember 2018, og vinneren vil bli annonsert her på nettsidene, samt varslet via e-post/telefon.

Her er det altså store muligheter for å ringe julen inn med helt ny klokke på armen! Og vi skal sørge for at du har den hjemme hos deg i god tid til å få den på armen eller eventuelt inn under juletreet. En enklere måte å skaffe seg ny klokke til jul finner du ikke!

Vilkår
– All deltakelse er gratis!
– Premie, herunder portoutgifter, dekkes av Horae.no!
– Horae.no står ikke ansvarlig for gjenstander som blir borte i postgang eller andre uforutsette hendelser med forsendelsen.
– Vinnere blir kontaktet via e-post og/eller telefon og har 14 dagers absolutt svarfrist. Etter svarfristens utløp mistes rettighet på premien.


Om Product Line AS
Selskapet Product Line AS ble etablert i 1989 og er forhandler av flere kvalitetsmerker, herunder Baume & Mercier og Kronaby.

Du finner mer informasjon om Product Line AS på deres offisielle hjemmesider, samt deres Facebook-profil!

NB! Horae.no forbeholder seg retten til å endre konkurransen og vilkårene uten forvarsel! Konkurransen fyller alle krav til trekninger, også som spesifisert i vilkårene til Facebook/Instagram.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.