fbpx

Trekning: Julekonkurransen 2018: Vinn Baume & Mercier Classima!

Med julefeiringen rett rundt hjørnet har vi nå trukket ut den heldige vinneren av Julekonkurransen her på Horae. Konkurransen ble arrangert i samarbeid med Product Line AS og premien var en svært elegant Baume & Mercier Classima!

I år, som i fjor, ble Julekonkurransen en kjempesuksess og antallet deltakere var kjempebra, selv om man måtte gjøre en liten innsats for å vinne premien i form av å svare på noen spørsmål. Kanskje ikke så rart når premien var en klokke til en verdi av 9.970 kroner!

Vi lover å komme med spennende klokkenyheter, omtaler og selvsagt også konkurranser i nær fremtid, så husk å følge med her på nettsidene og på våre kontoer på FacebookInstagram og YouTube. Takk til alle som deltok og alle som følger oss og kommer med tilbakemeldinger til oss gjennom hele året!

Vinner av Julekonkurransen 2018

  • Tonje Løyning

Vi på Horae gratulerer så mye!


Om Product Line AS
Selskapet Product Line AS ble etablert i 1989 og er forhandler av flere kvalitetsmerker, herunder Baume & Mercier og Kronaby.

Du finner mer informasjon om Product Line AS på deres offisielle hjemmesider, samt deres Facebook-profil!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.