fbpx

A. Lange & Söhne med ny nettside!

Selv om nettsidene til A. Lange & Söhne har hatt mange gode bilder og videoer av klokkene, har de kanskje ikke vært de mest brukervennlige på kategorisering og generelle søk etter modeller. Etter implementeringen av nye designelementer i flaggskipbutikken i Dresden, var tiden nå kommet for å gi nettsidene en overhaling.

Skjermdump – A. Lange & Söhne

De som har besøkt de gamle nettsidene til A. Lange & Söhne ble møtt av en elegant og ganske minimalistisk helhetstanke, krydret med gode bilder og videoer på de spesifikke modellene. Og selv om designet var pent, og på mange måter passende for selskapets profil, var det enkelte elementer som gjorde brukervennligheten langt fra klasseledende. Det å finne en spesifikk modell var forsåvidt enkelt nok, men det krevde litt kunnskap om modellens kolleksjonstilhørighet, samt en liten dose tålmodighet på grunn av utstrakt bruk av interaktive glidende overganger. Ville man skaffe seg en bredere oversikt over modeller, eller kanskje bare se seg rundt etter et design eller klokke som appellerte, var nettsidene rett og slett vanskelige og tidkrevende å benytte.

Annonse

Og selskapet har tatt store grep på de nye nettsidene. De er mer moderne og benytter bilder og video i enda mer fremtredende grad enn tidligere, men kanskje viktigst av alt er de langt bedre å navigere på. Her har man inkludert en haug med muligheter, herunder en listing av samtlige modeller som raskt kan gi brukeren en meget god oversikt. Om man heller vil lete etter modeller med spesifikke egenskaper har man inkludert slike filtre på en ganske estetisk vakker måte, som f.eks. modeller med «outsize date», «tourbillon» eller «kassemateriale» for å nevne et fåtall av mulighetene som finnes.


Skjermdumper – A. Lange & Söhne

En annen herlig funksjon er muligheten for å sortere på urverk. Da får du listet hvert enkelt urverk fra A. Lange & Söhne med bilder (!) så kan du potensielt velge hvilken bakside du helst vil ha, før du i det hele tatt tar en titt på fremsiden! Det som også slår deg er hvor vanvittig mye vakre urverk som finnes i katalogen til den tyske produsenten.

Man finner også, selvsagt, en god del historie og informasjon om selskapet, samt oversikt over autoriserte forhandlere og slike ting som man ganske enkelt forventer. Designet er også godt tilpasset mobile enheter og alt i alt er det liten tvil om at de nye nettsidene er bedre på stort sett alt enn de gamle. Ta en titt selv!

Du finner de nylanserte og oppussede nettsidene her!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.