fbpx

Oslo Watch Fair 2019 – Tidspunkter og utstillere!

Andre utgave av Oslo Watch Fair (OWF) ble annonsert tilbake i starten av juni, og nå er tidspunkter, billettpriser og utstillere offentliggjort. Spesielt interessant for mange er det nok at Rolex virker å ta med seg mange av årets nyheter til Skur 13!

Oslo Watch Fair avholdes 1. – 2. november 2019

Årets logo er, i år som i fjor, gjenstand for en sirkel med navn på aktuelle utstillere og inneholder mange interessante navn. Mange vil nok sette pris på det faktum at Blancpain er på listen i år (etter å ha vært fraværende i fjor), og også populære Tudor hiver seg med på årets arrangement. Andre utstillere inkluderer Rolex, Vacheron Constantin, TAG Heuer, Omega, Breguet, Hublot, IWC, Jaeger-LeCoultre, Panerai, Breitling, Bulgari, Longines, Montblanc og Messika.

Annonse

I et intervju med E24 i juli forklarte Halvor Bjerke at nyhetene fra Rolex ville være tilstede i år. Om det stemmer er det isåfall meget godt nytt for mange som har interesse av å studere modellene og noe helt annet enn det man så i fjor. Da hadde Rolex med seg utstillingen «Rolex Submariner – The Exhibition», men ingen nyheter som besøkende kunne se eller prøve. At man i år velger å utvide med å ta med seg klokker man sjelden og aldri finner i butikk er bra, og vi regner da med at søstermerket Tudor gjør det samme. Detaljene her er ikke endelig bekreftet, men vi krysser fingrene!

Tidspunkter
Som kjent avholdes årets Oslo Watch Fair i Skur 13 og nå er følgende tidspunkter offentliggjort.

Fredag 1. november

  • 14:00 – 16:00
  • 16:30 – 18:30
  • 19:00 – 22:00 After Work

Lørdag 2. november

  • 11:00 – 13:30
  • 14:00 – 17:00

Som vi ser er det litt forskjell på hvor lenge man får besøkt messen, alt etter hvilket tidspunkt man velger, og jeg tror mange av oss kunne ønsket oss enda mer tid til å se og røre på klokkene som kommer til å være tilgjengelig. Likevel legger dette til rette for at messen trolig vil overgå besøkstallet fra førsteutgaven med god margin, og jeg tror utvilsomt dette vil være høydepunktet for mange norske klokkeentusiaster i år. Billettprisen går opp med 50,- og havner på 250,- per person og disse vil snart komme i salg i følge arrangøren.

Mer informasjon på de offisielle Facebook-sidene!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.