fbpx

Oslo Watch Fair 2019

I oktober 2017 ble første utgave av Oslo Watch Fair arrangert på Astrup Fearnley-museet i Oslo. Nå, to år etter, er det klart for foreløpig andre utgave og i år holdes klokkemessen også i helt samme område, men denne gangen i lokalene til «Skur 13»!

«Skur 13» er stedet for Oslo Watch Fair 2019

Forrige utgave av Oslo Watch Fair var en stor suksess i følge arrangøren – Urmaker Bjerke. Messen tiltrakk seg 1100 klokkeinteresserte, som over to dager som fikk kommet tett på mange av de mest prestisjefylte merkene i verden. Messen var den største og mest omfattende som har vært i Norge noensinne og i følge arrangøren sprengte 2017-utgaven deres mest optimistiske anslag for antall gjester. Det betyr imidlertid at årets messe vil få enda større plass for både besøkende og utstillere, og nå er det «Skur 13», som normalt fungerer som skatehall, som vil forvandles til messehall.

Annonse

Enda er det ikke alle detaljer vi vet om årets Oslo Watch Fair, men vi forventer at mye blir sammenlignbart med forrige arrangement, men i enda litt større skala. Det betyr isåfall mange tilstedeværende merker hvor man fikk komme tett på eksklusive og sjeldne klokker, flere man ellers sjelden ser i Norge eller hos forhandlere forøvrig. For mange vil nok dette være første mulighet for å få sett årets nyheter på nært hold, samtidig som vi forventer at representanter fra merkene også i år vil bidra med ekspertise og informasjon. Vi er litt spente på atmosfæren, da fjorårets OWF var i de flotte lokalene til Astrup Fearnley-museet, mens årets lokasjon utvilsomt er av den mer «industrielle» typen.

Tilbakeblikk fra Oslo Watch Fair 2017

Som i fjor regner vi med at de aller fleste merkene i sortimentet til Urmaker Bjerke vil være representert. Vi er spesielt spente på om Rolex i år vil delta, siden de i fjor hadde sin «Submariner Exhibition», men da uten noen mulighet for å håndtere klokkene utover å se på de gjennom glass. Også Patek Philippe hadde vi ønsket å se, men selskapet er på ingen måte kjent for å delta på slike arrangementer overhodet, utover sin tilstedeværelse på Baselworld. Likevel kan trolig besøkende se frem til klokker fra store produsenter som Vacheron Constantin, Panerai, Omega, Jaeger-LeCoultre, Hublot, TAG Heuer og IWC – bare for å nevne noen. Forhåpentligvis får vi også se Blancpain i år, etter at de ikke deltok for to år siden, angivelig på grunn av litt logistikkmessige utfordringer.

Publikumsdager for årets arrangement er 1. – 2. november og vi regner med at man også i år vil måtte kjøpe billett for å delta. Fjorårets billetter kostet 200,- per person for en dag.

Mer informasjon vil komme på de offisielle Facebook-sidene!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.