fbpx

God Jul!

Nå nærmer det seg julekvelden med stormskritt, og snart er det på tide å la julefreden senke seg i de tusen hjem. Nå er (eller i det minste bør) jobben være gjort og det gjenstår bare å ta på seg favorittklokken til den store julekvelden.

Enten du finner frem et arvestykke, en spesiell favoritt i samlingen eller en helt ny klokkeforelskelse, er vi sikre på at man finner frem godfølelsen når slipset knytes og skoene er pusset. Uansett er det nok for sent å få tak i noe helt annet enn hva samlingen allerede har, med mindre man setter små himler og jord i bevegelse med en siste liten face-2-face-handel med en annen entusiast. Aldri si aldri. Kanskje har noen til og med valgt å høre på rådene våre fra «Juleklokka 2019«, «Juleklokka 2018«, eller «Juleklokka 2017«-artiklene?

Rundt armen på oss «klokkofile» regner vi uansett med at det er en klokke som gir deg mening og setter nettopp deg i den riktige julestemningen. Som passer ditt humør og din stil. En klokke som på denne store juledagen kanskje er mer et smykke enn et arbeidsverktøy. Som er mer et flott og elegant tilbehør enn et instrument som viser at du har noe du må rekke?

Uansett hvilken klokke du velger håper vi den gir mening for deg, og med det ønsker vi deg og dine en riktig GOD JUL!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.