fbpx

Velkommen til Horae

Dette nettstedet vil forsøke å gi deg som leser interessante nyheter og innspill om vår store lidenskap og interesse, nemlig armbåndsuret. Vi ønsker å dele vår entusiasme for dette instrumentet som gjennom mange år har vært en vital del av mange menneskers hverdag.

Nettsiden/bloggen er drevet av og skrevet for entusiaster, men også for de som bare ønsker mer informasjon eller nettopp har startet å se urets unike posisjon som tidsviser, verktøy, smykke og ingeniørkunst.

Vårt hovedfokus er mekaniske klokker (og også andre luksusartikler i tilknytning til dette) for menn!

Annonse

Hjertelig velkommen og vi håper at du vil finne nettsidene interessante!

P.S. Om du ønsker mer informasjon, vennligst se «Om Oss» i hovedmenyen!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.