fbpx

Om Oss

Horae eller Horaier (norsk) var, iht. gresk mytologi, gudinnene for årstidene og jordens sesonger. Tiden (timene) som går og årstidene blir av mange beskrevet som horaienes dans og de er derfor sett på som personifisering av jorden, tiden og årstidene som kommer og går.

Horae – “Det korrekte øyeblikk”

I vår travle verden og hverdag er tiden noe alle mennesker forholder seg til. Tid er hellig sies det. Tid er penger. Tid er konstant og absolutt. Tiden kommer og tiden går. Tiden er rundt oss “hele tiden”. Enten man har et bevisst eller ubevisst forhold til tiden vil den alltid omfatte deg og dine, og for mange av oss har selve symbolet på hverdagstiden, armbåndsuret, en spesiell plass.

Dette nettstedet vil forsøke å formidle interessante nyheter og innspill, for deg som deler vår entusiasme for dette instrumentet som gjennom mange år har vært en vital del av mange menneskers hverdag. Drevet av og skrevet for entusiaster, men også for de som bare ønsker mer informasjon eller nettopp har startet å se urets unike posisjon som tidsviser, verktøy, smykke og ingeniørkunst.

Vårt hovedfokus er mekaniske klokker, men bli ikke overrasket om vi også skriver om andre relevante varer eller tjenester! Vi ønsker å skrive både rene nyheter, men også komme med egne tanker, meninger og betraktninger på klokkemarkedet, da med Norge som fokusområde. Vi håper at vi klarer å formidle klokkenyheter på en interessant og lettfattelig måte for både entusiaster og nybegynnere, samtidig som vi ikke bare er en viderebringer av pressemeldinger. Her på siden kan du være trygg på at vi også kommer med  direkte meninger, skråblikk og ærlige tilbakemeldinger på det vi skriver om!


Redaksjonen

Jørgen Erdahl
Grunnlegger & Redaktør
Lidenskapelig interessert i armbåndsur og håndverket som ligger bak. Mangeårig klokkeentusiast, samler, jurymedlem i Watchstars og tidligere skribent for flere nettsider i kategorien livsstil og reise. Skriver nyheter, omtaler og kommer med sine meninger og innspill, med hovedfokus på det norske klokkemiljøet.


Rune S. Rabben
Medgrunnlegger
Har stor interesse for både natur, fotografering og klokker. Gjerne alt på en gang! For Rune er historien bak et merke og dets urverk viktig og Rune vil formidle noe av sin fascinasjon om klokker her på Horae.no.

 

Øvrige bidragsytere

Stein Edvardsen
Gjesteskribent
Hobbyklokkerist med et spesielt øye for klokkene som kanskje heller mot det uvanlige og spesielle. Har en forkjærlighet for “beateren” – klokker som både tåler og har måttet tåle røff bruk både over og under vann, og som gjerne bærer synlige bevis på nettopp det.

 

Administrative kontoer

Redaksjonen
Administrativ konto
Adminkontoen benyttes som en overordnet publiseringskonto for redaksjonsnyheter og all offisiell informasjon fra Horae.no. Det er flere brukere av kontoen og eksterne gjesteskribenter vil få sine artikler publisert av denne.

 

Tidligere bidragsytere

Barbro Erdahl
Gjesteskribent

Marcus Lien Gundersen
Grafikk


 

Horae.no eies og driftes av ERDAHL MEDIA (Foretaksregisteret Org. 922 287 929 MVA)

Innhold og artikler gjenspeiler forfatterens personlige mening og nettsiden er ikke tilknyttet eksterne kommersielle aktører. Ved sponset innhold eller reklame vil dette være tydelig merket jfr. Markedsføringsloven.