Følg oss på sosiale medier!

Vi setter stor pris på gode tilbakemeldinger fra dere lesere på vår spede begynnelse her på Horae.no! Fortsett å sende oss kommentarer og forslag pr. epost, melding eller via sosiale medier.

Om du ønsker å få varsel om nye innlegg og nyheter på nettsidene, setter vi stor pris på om du også følger oss på sosiale medier. Dette hjelper oss voldsomt i å nå ut til flest mulig lesere. Vi er aktive på Facebook, samt Instagram og vi vil snart følge etter med enkelte videoer på YouTube. Følg lenkene under for å komme til våre respektive kontoer!

Facebook
Instagram
Twitter

Annonse

Tusen takk for hyggelige meldinger og feedback! Fortsett og send oss ris og ros!

Den offisielle kontoen for Horae.no og redaksjonen! Kontoen brukes for å publisere offisiell informasjon og pressemeldinger for nettstedet. Enkelte gjesteskribenter vil også få artikler publisert via denne kontoen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.