fbpx

Patek Philippe – “The Art of Watches”-utstilling i New York

Patek Philippe, kanskje verdens mest anerkjente urmerke, åpner nå en midlertidig utstilling i hjertet av New York City. Om du er klokkeinteressert og sommerferien tilbringes i storbyen, bør du legge turen innom Cipriani 42nd Street.

Det har vært annonsert en stund allerede, men i morgen åpner dørene for Patek Philippe’s midlertidige utstilling “The Art of Watches” på Cipriani 42nd Street, Manhattan. Utstillingen vil være åpen for publikum i perioden 13. – 23. juli 2017 og her vil man finne en del godbiter fra selskapets rike historie. Utstillingen er den største utenfor Patek’s museum og selskapet uttaler til “The New York Times” at de håper på 20.000 besøkende i løpet av de 10 dagene.

En av godbitene, både for klokkeentusiaster og de med interesse for amerikansk idrett, er en 1948 Chronograph som tidligere var eid av Joe DiMaggio. Utstillingen har også en Patek quartzklokke (!), men vi snakker da om en skrivebordsklokke som ble benyttet av ingen ringere enn president John F. Kennedy i det “Oval Office”.

Annonse

Utstillingen vil strekke seg over 1200 kvadratmeter og det vil være en egen “Patek Philippe Café” om man trenger påfyll av mat og drikke under all klokketittingen. Patek Philippe vil i tillegg lansere en bok/katalog spesielt for utstillingen. Alt overskudd fra katalogsalget vil bli donert til “The Kips Bay Boys & Girls Club”.

I tillegg har Patek Philippe nettopp annonsert at de vil lansere i alt 9 limiterte klokker, alle med “New York 2017 Special Edition” som en del av navnet. Disse vil strekke seg fra pilotklokker og opp mot langt dyrere versjoner som f.eks. en helt ny versjon av “World Time Minute Repeater” med ref. 5531, priset til ca. 5 millioner norske kroner. Du finner en god oversikt over klokkene hos “Revolution Watches“.

Om du er i New York og er innom, send oss svært gjerne bilder eller reisebrev fra utstillingen!

Du finner mer informasjon om utstillingen på Patek Philippe sine hjemmesider og i den offisielle pressemeldingen.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.