fbpx

Heuer Globetrotter

Om du er skikkelig (TAG) Heuer entusiast og globetrotter, eventuelt bare en av delene, er kanskje dette arrangementet fra det sveitsiske klokkemerket verdt å få med seg? Her snakker vi 10 butikkutstillinger i 10 forskjellige byer og 15 dager, 400 forskjellige klokker og 150 års historie. Vi snakker “Heuer Globetrotter”..

For å feire 150 års klokkemakeri har TAG Heuer bestemt seg for å ha 10 ulike utstillinger i 10 ulike byer, verden rundt, alt over en periode på kun 15 dager. Med offisielt startskudd i morgen, lørdag 16. september, har man ikke akkurat flust av tid til å bestille billetter, men om noen av våre lesere er ute i verden på reise, kan kanskje en eller flere av utstillingene være verdt et besøk?

Følgende byer, med følgende “tema” vil være en del av arrangementet, som totalt vil inkludere 400 historiske og viktige klokker fra Heuer/TAG Heuer:

Annonse

Paris: Classic Heuer
Genevé: The major inventions
München: Military watches
Venezia: Cars and timekeeping
Dubai: Sailing and diving
Singapore: Formula One
Hong Kong: Cars and drivers
Sydney: Multisports
Tokyo: Design through history
Miami: Creative Design

NB! Utstillingen i Miami virker å ha blitt utsatt, på bakgrunn av de voldsomme ødeleggelsene av orkanen “Irma”, så her må eventuelle interesserte dobbeltsjekke åpningsdato for utstillingen.

Basert på bildene vi har kommet over, virker det som om man har fått tak i en del fine klokker fra selskapets historie som vises frem. Disse skal både tilhøre selskapets eget museum, men også samleres klokker skal være utstilt for anledningen. Heuer Globetrotter avsluttes 30. september, så det gjelder å være rask om man vil titte innom noen av butikkene som arrangerer utstillingene.

Du finner all nødvendig informasjon på TAG Heuers nettsider!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.