fbpx

1000 følgere på Facebook!

Det er med stor glede og ydmykhet at vi når en milepæl med over 1000 følgere på Facebook, og vi har tenkt å feire med en meget spennende konkurranse i løpet av få dager. Detaljene kommer her på våre nettsider!

Siden oppstarten har vi opplevd en kjempeinteresse og vekst både på sosiale medier og på lesertallene våre. Det er veldig inspirerende å se at mange av våre artikler har tusenvis av unike visninger og at nettsidenes besøk øker og øker.

Feiring?
For å feire denne oppnådde milepælen (og at det snart er jul) litt ekstra, kommer vi innen få dager til å lansere vår hittil råeste konkurranse. Følg med her på sidene, så kommer detaljene til å bli publisert ganske snart! Vi lover en meget bra premie..

Annonse

Om du ikke følger oss enda, men ønsker å få varsel om nye innlegg og nyheter på nettsidene, setter vi stor pris på om også du følger oss på sosiale medier. Dette hjelper oss voldsomt i å nå ut til flest mulig lesere. Vi er aktive på Facebook, samt Instagram og har også lagt ut noen små videoer på YouTube. Følg lenkene under for å komme til våre respektive kontoer!

Facebook
Instagram
Twitter
YouTube

Tusen takk for hyggelige meldinger og feedback og fortsett og send oss ris og ros!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.