fbpx

Vacheron Constantin med to nylanseringer!

Selv om det kun er noen få måneder til SIHH arrangeres neste gang, viser nå Vacheron Constantin frem flere ferske nyheter. Blant dem Vacheron Constantin Traditionelle Complete Calendar Collection Excellence Platine og Vacheron Constantin Overseas Dual Time.

Neste års SIHH arrangeres i Genéve fra 15. til 19. januar og de fleste deltakende merkene lanserer sine ferskeste kreasjoner i løpet av messen, så også Vacheron Constantin. Men enkelte pre-SIHH lanseringer dukker også opp fra tid til annen, og nå viser Vacheron frem to nyheter som man fikk sett på Dubai Watch Week, og som man trolig også får tatt en nærmere titt på under SIHH.

Vacheron Constantin Traditionelle Complete Calendar Collection Excellence Platine
Klokken, som har et navn som tar sin tid å uttale, er en limitert utgave i deres Traditionelle Collection. Den kommer i en 41 mm stor urkasse i platina og har en såkalt «annual calendar», som tar høyde for måneder med 30/31-dager, men krever at man stiller den ved enden av februar hvert år. Skiven er i «børstet» platina med blå detaljer og ser du nøye etter vil du se merkingen for platina mellom klokken 4 og 5.

Annonse

«Complete Calendar» omfatter tidsvisning, dato, dag, måned og månefase og klokken har Vacherons eget automatiske 2460QCL-urverk med en oppgitt gangreserve på 40 timer. Produsert i et meget begrenset opplag på kun 100 stykker er dette en vakker, klassisk og elegant klokke som har fått en veiledende pris på voksne ca. 560.000 norske kroner.


Vacheron Constantin Overseas Dual Time
Det er ikke alt for lenge siden Vacheron introduserte sine nyeste tilskudd i Overseas-familien, og nå legger de til en ny utgave som gir deg GMT-funksjon. Ved bruk av deres eget (og nye) 5110 DT-urverk, har klokken mulighet til å vise to tidssoner, hvor GMT-viseren ses med den røde pilen på utgaven ovenfor. Klokken har i tillegg en PM/AM-indikator som er plassert klokken ni på skiven som viser dag/natt koblet til «hjemmetidssonen».

Urkassen måler 41 millimeter og har en høyde på 12.8 mm og med en dybderating på 150 meter er dette å regne som en sportsmodell, som de andre klokkene i serien. Klokken er (les: vil bli) tilgjengelig både i stål, med hvit eller blå skive, eller i roségull med en sølv/hvit skive. For stålversjonen ser vi på utsalgspriser i området 250.000, mens utgaven i gull havner en del høyere og vil ligge på ca. 400.000 norske kroner.

Les mer om de nye utgavene på Vacheron Constantin sine nettsider!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.