fbpx

Godt nyttår!

Klokkeåret 2017 går definitivt mot slutten og det er snart på tide å rette blikket mot det kommende året. Med en viss stigning på sveitsisk klokkeeksport er det ingen grunn til å tro at 2018 skal bli noe dårligere enn inneværende år!

Etter en ganske tøff periode for mange av de sveitsiske produsentene, med nedganger på flere viktige markeder, er det nå en viss positivitet å spore. Eksporten av high-end klokker går oppover og enkelte av de store verdensmarkedene har begynt å stabilisere seg etter at det har vært turbulente perioder. Det er lovende for at 2018 kan bringe oss vel så mye spennende som 2017 har gjort.

Allerede nå i januar får vi en av de store eventene innen «haute horlogerie», nemlig Salon International de la Haute Horlogerie, (SIHH). Her er mange store merker representert, og «norgesfavoritter» som A. Lange & Söhne, Audemars Piguet, IWC Schaffhausen, Jaeger-LeCoultre, Panerai & Vacheron Constantin vil alle lansere brorparten av sine nyheter under messen. Vi vil følge SIHH tett og lover å komme med mange interessante artikler og informasjon om det som presenteres!

Annonse

Mot slutten av mars er det duket for det som fortsatt er den største og viktigste messen innen klokkeindustrien, nemlig Baselworld. Med gigantmerker som Rolex og Omega på listen over utstillere, er det en selvfølge at dette vil bli fulgt med spente øyne fra haugevis med entusiaster. Vil Rolex lansere en ny GMT Master med «coke»-bezel? I tillegg finner man store merker som Tudor, Breitling og Patek Philippe her. Den som venter får se, og vi vil komme tilbake med artikler både før, under og etter messen i Basel.

For oss på Horae håper vi også at 2018 vil være et år med positiv utvikling for vårt nettsted. Vi har fått en formidabel mottakelse i vårt oppstartsår og håper at vi kan bli enda bedre fremover. Vi har masse (gode?) ideer som vi gleder oss til å ta fatt på, så følg med her på sidene og husk og følge oss på sosiale medier. Vi lover konkurranser og annet snacks også i året som kommer!

Vi er sikre på at 2018 kommer til å bli vel så bra som 2017 hva angår klokkenyheter, så fortsett og sende oss tilbakemeldinger og ønsker på hva du vil lese om!

Et riktig godt nyttår ønskes alle fra oss på Horae!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.