fbpx

AP Royal Oak Chronograph (Platina)

Audemars Piguet leverer en rekke nyheter nå rett i forkant av SIHH 2018. Vi skrev for  noen timer om Royal Oak «Jumbo» Extra Thin i titan og platina, og nå er det kronografen fra samme kolleksjon det handler om. Også denne produsert i et metall som kommer til å merkes på prisen…

Audemars Piguet Royal Oak Chronograph, som ved sitt 20-årsjubileum i fjor økte i størrelsen fra 39 til 41 mm, kommer nå i en utgave produsert i platina. Foreløpig er vi også på denne modellen overlatt til kun bilder for å danne oss en oppfatning, men ja dette ser virkelig ut til å funke. Dette ser ut til å være den ene av to oppdateringer av kronografene til Royal Oak.

Som nevnt, denne kronografen er i platina, og det inkluderer ikke bare urkassen, men også lenka. Dette vil nok utvilsomt plassere denne utgaven forholdsvis (les: veldig) høyt i pris, men for min del er jeg først og fremst veldig spent på muligheten til å få prøven denne utgaven på armen. Platina er et metall som veier mye, og når både urkasse og lenke er i denne utførelsen, kommer man nok til å merke dens tilstedeværelse på armen ganske betydelig.

Annonse

Prisen er enda ikke oppgitt, men visuelt ser dette imidlertid ut til å være veldig så behagelig for øyet, og for meg treffer denne utgaven bedre enn fjorårets. Skiva er grå/ svart, med tre underskiver (subdials), og et datovindu mellom klokken fire og fem. Utseende er for øvrig umiskjennelig Royal Oak.

AP Royal Oak Chronograph (Platina) kommer i en diameter på 41 mm og en høyde på 10.88 mm. Det automatiske verket (kaliber 2385) har oppgitt gangreserve på 40 timer, og den er vanntett ned til 50 meter. Den forholdsvis beskjedne høyden på 10.88 mm til kronograf å være kan gjøre at AP kommer i mål i forhold til den totale vekt på ur og lenke.

Dersom muligheten til å få denne på armen kommer i løpet av uken vi er i Genéve lover vi å komme tilbake med fyldigere informasjon om dette uret.

Du finner mer informasjon om klokken på Audemars Piguet sine offisielle nettsider!

Alle bilder er copyright Audemars Piguet.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.