fbpx

Konkurranse 02/18: Vinn Horae “Valet tray”

Vi har lagt bak oss 2017 og er godt i gang med det nye året! Det er derfor på tide med årets første konkurranse og denne gangen kan du vinne et eksklusivt “valet tray” som passer perfekt til klokkene i samlingen!

NB! Konkurransen er avsluttet! Du finner resultatet av trekningen på denne siden!

Våre forrige konkurranser har alle var svært vellykket og gode tilbakemeldinger er selvsagt noe vi setter pris på. Også responsen på artiklene våre har vært både hyggelig og lærerik for oss i redaksjonen. Vi håper å kunne by på aktuelle nyheter, tester og annet interessant stoff for alle som har high-end klokker som interesseområde i lang tid fremover! Vi har mange planer liggende klare for tiden som kommer, så følg med!

Som en takk til alle våre følgere, avholder vi nå årets første trekning her på Horae.no, og denne gangen trekker vi ut et “valet tray” som er spesielt produsert for Horae.

Disse passer perfekt for oppbevaring av din dyrebare klokke og andre verdifulle gjenstander som mansjettknapper, smykker osv. Plassér den på nattbordet, badet eller andre steder hvor du naturlig legger fra deg verdisakene når de ikke er i bruk. Håndlaget av norsk buntmaker og produsert i høyeste skinnkvalitet, nettopp for å sikre at disse fortjener å være tilbehør til selv de fineste klokkene i samlingen.

Vi velger å benytte Facebook og Instagram som “arena” for denne trekningen da dette er våre absolutt viktigste kommunikasjonskanaler ovenfor våre lesere. Vi håper at brukere av våre nettsider også vil følge oss på sosiale medier og slik får direkte oppdatering om nyheter og artikler!


Deltakelse
For å være med i trekningen er det to enkle ting du må gjøre!
Lik siden vår, Horae.no på Facebook, før trekningen 1. mars!
Lik innlegget “Konkurranse – Februar 2018” på vår Facebook-side, før trekningen 1. mars!

I tillegg til må-kravene ovenfor, får du ett ekstra lodd i trekningen om du gjør følgende:
Lik Horae på Instagram!
Lik innlegget “Konkurranse – Februar 2018” på Instragram

Trekning
Horae.no vil trekke ut vinneren den 1. mars 2018 og disse vil bli annonsert her på nettsidene, samt varslet via melding på Facebook/Messenger/Instagram. Hver person kan kun vinne én av premiene pr. konkurranse!

Vilkår
– All deltakelse er gratis!
– Premie, herunder portoutgifter, dekkes av Horae.no!
– Horae.no står ikke ansvarlig for gjenstander som blir borte i postgang eller annet.
– Vinnere blir kontaktet via Facebook/Messenger/Instagram og har 14 dagers absolutt svarfrist. Etter svarfristens utløp mistes rettighet på premien.

Lykke til!

NB! Horae.no forbeholder seg retten til å endre konkurransen og vilkårene uten forvarsel! Konkurransen fyller alle krav til trekninger, spesifisert i vilkårene til Facebook.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.