fbpx

TAG Heuer + Aston Martin

Mens vi i går kunne melde om at Breitling inngår samarbeid med “Ocean Conservancy”, er det i dag kommet flere detaljer fra den internasjonale bilmessen i Genéve om det nylig inngåtte samarbeidet mellom TAG Heuer, og den britiske sportsbilprodusenten Aston Martin.

For mange bilentusiaster er nok Aston Martin blant de aller mest ikoniske og legendariske maskinene på fire hjul. Som et, i det minste historisk sett, erkebritisk selskap, har det lenge vært det foretrukne kjøretøyet til f.eks. James Bond. Og knytningen mellom klokker og motorsport har vært svært sterkt i mange generasjoner allerede, noe som også tidligere har resultert i partnerskap og samarbeid om produkter. Nå har de offentliggjort at TAG Heuer vil være deres offisielle partner for satsingen innen motorsport og Aston Martin Racing.

TAG Heuer + Aston Martin
Det var i dag, under den internasjonale bilmessen i Genéve, at CEO fra TAG Heuer, Jean-Claude Biver og CEO fra Aston Martin, Andy Palmer, sammen møttes og utdypet hva samarbeidet vil medføre. Med avdukelse av den helt nye Aston Martin Vantage GTE (med store TAG Heuer-loger), ble det samtidig offentliggjort at bilen vil konkurrere i årets “24 Hours of Le Mans”.

Annonse

Aston Martin is all about TAG Heuer DNA: luxury, quality, beautiful pieces, innovation, history, emotion and performance. We are truly thrilled to be able to collaborate with such a prestigious brand, with whom we share the same passion for automobile – Jean-Claude Biver, CEO TAG Heuer

TAG Heuer vil også være offisiell klokkeleverandør til den kommende “Valkyrie”, en sportsbil kun produsert i 150 eksemplarer av Aston Martin i samarbeid med Red Bull Racing. At samarbeidet kan medføre andre spesialutgaver til håndleddet er nok også høyst sannsynlig og det som ser ut til å være en første utgave kan så vidt ses i videoen under. At samarbeidet vil føre til flere Aston Martin-inspirerte klokker fra TAG Heuer i tiden som kommer bør nok også forventes..

Mer informasjon på de offisielle nettsidene til TAG Heuer!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.