fbpx

Breitling inngår samarbeid med «Ocean Conservancy»

Stadig flere selskaper, både store og små, har de senere årene tatt initiativer og inngått samarbeid med organisasjoner som fokuserer på bærekraftige og ideelle løsninger innen utdanning, helse eller naturvern. Sist i rekken er Breitling som nå inngår samarbeid med organisasjonen «Ocean Conservancy» og samtidig hinter frempå om en ny limitert klokke..

At mange store klokkemerker har engasjert seg i ideelle organisasjoner er ikke noe nytt, og mange har nok hørt om eksempelvis Omegas samarbeid med «Goodplanet Foundation» og IWCs mangeårige samarbeid med «Laureus Sport for Good Foundation», som begge har resultert i en rekke limiterte klokkemodeller. De siste årene har man sett et stadig økende fokus på forurensning i havet, og organisasjonen «Ocean Conservancy» arbeider aktivt for å bevare havet fritt for søppel og forurensning.

Ocean Conservancy is working with you to protect the ocean from today’s greatest global challenges. Together, we create science-based solutions for a healthy ocean and the wildlife and communities that depend on it – Ocean Conservancy

Organisasjonen arrangerer stadige opprydningsaksjoner, hvor søppel blir gjenvunnet på en bærekraftig måte. Dette har selskapet gjort i mange tiår allerede, og er noe Breitling ønsker å støtte opp om i følge deres CEO, Georges Kern.

Annonse

Ny spesialutgave av Superocean Héritage
I pressemeldingen som ble publisert i dag, fremgår det at Breitling vil lansere en spesialmodell av sin «Superocean Héritage», hvor deler av overskuddet går direkte til organisasjonen. At man har valgt en dykkerklokke fra kolleksjonen virker svært naturlig, og Breitling er bare ett av svært mange merker som har hatt et stort fokus på nettopp klokker for bruk i vann gjennom sin historie.

Breitling will donate part of the proceeds from the sales of a special limited-edition watch in its Superocean Héritage collection to Ocean Conservancy.

Det er ikke skrevet noe om når denne modellen lanseres eller om det planlegges årlige eller jevnlige utgivelser i samarbeid med organisasjonen. Det er naturlig å tro at man kanskje vil ha en modell klar til årets Baselworld, men det gjenstår å se.

Les mer om samarbeidet på de offisielle sidene til Breitling!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.