fbpx

Patek Philippe Aquanaut Chronograph – 5968A

Det er bare noen dager siden Patek Philippe lanserte sin offisielle Instagram-profil og nå har de sluppet nyhetene fra sin kolleksjon foran årets Baselworld. En klokke som nok garantert vil vekke interesse i det norske markedet er en ny utgave av Aquanaut, og denne gangen har man inkludert chronograf på modellen i form av den helt nye 5968A.

Når det kommer til populære modellserier fra Patek Philippe i Norge, og forøvrig også internasjonalt, er både Nautilus og Aquanaut langt oppå manges lister. Dette er sportskolleksjonen til Patek, selv om det for de fleste kanskje ligger høyt i budsjett for å bruke som ren dykkerklokke. Men standardutgavene av begge modellseriene har blitt både populære og vanskelige å få tak i, med ventelister på mange år.

Aquanaut 5968A
Årets siste tilskudd til Aquanaut-familien har fått navnet 5968A og inkluderer en av de mest kjente (og kjære) komplikasjonene på markedet, nemlig chronografen (stoppeklokken). Dette er første gang denne er på plass hos en klokke i Aquanaut-kolleksjonen. Patek har på alle måter beholdt DNA’et fra Aquanaut, samtidig som man har inkludert en underskive med oransje og hvite detaljer, som sammen med den nye sekundviseren (også denne i oransje) utgjør tidtakingsfunksjonen. Fargevalget virker litt sprekt og klokken leveres med enten sort eller oransje gummireim.

Annonse

Hvorvidt klokken blir en like stor suksess som sin langt enklere lillebror gjenstår å se. Dette er en klokke som havner betydelig over i pris, samt at fargevalgene kan nok være noe man enten elsker eller hater. Ventelistene blir nok lange uansett, så her gjelder det å være raskt ute om du ønsker å sikre deg et eksemplar. Oppgitt veiledende pris på klokken er 38.600 CHF eller et sted over 300.000 norske kroner.

Du finner hele den nye kolleksjonen på nettsidene til Patek Philippe!

Fakta
Modell / Referanse: Patek Philippe Aquanaut Chronograph – Ref: 5968A
Urkasse: 42.4 millimeter (diameter) – 11.9 millimeter (høyde) – Rustfritt stål – Safirglass (foran/bak) – Vanntett til 120 meter
Urverk: Patek Philippe CH 28-520 C – Automatisk (selvtrekkende) – 308 deler – 35 juveler – Min. 45 timer gangreserve
Lenke/reim: Sort og oransje gummireim med foldespenne
Veilende pris: 38.600 CHF

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.