fbpx

Konkurranse 04/18: Vinn flotte premier!

Det nærmer seg våren med stormskritt og for en start på året det har vært. Tilbakelagt er både SIHH og Baselworld, og sannelig fyller ikke vi her på Horae 1 år nå i april! Vi feirer dette med en liten trekning av flotte premier!

NB! Konkurransen er avsluttet! Du finner resultatet av trekningen på denne siden!

Våre forrige konkurranser har alle var svært vellykket og mottatt flust med påmeldinger! I tillegg har vi sett en kjempeøkning i trafikken på våre nettsider, noe som motiverer oss til å fortsette å bringe deg så gode og relevante klokkenyheter som mulig!

Som en takk til alle våre følgere, avholder vi nå årets andre trekning her på Horae.no, og denne gangen trekker vi ut et “valet tray” som er spesielt produsert for Horae, samt en liten “goodie-bag” som inneholder stasj fra TAG Heuer, Breitling og Rolex.

Våre “valet tray” passer perfekt for oppbevaring av din dyrebare klokke og andre verdifulle gjenstander som mansjettknapper, smykker osv. Plassér den på nattbordet, badet eller andre steder hvor du naturlig legger fra deg verdisakene når de ikke er i bruk. Håndlaget av norsk buntmaker og produsert i høyeste skinnkvalitet, nettopp for å sikre at disse fortjener å være tilbehør til selv de fineste klokkene i samlingen.

I vår lille “goodie bag” finner du en høykvalitets termokopp av typen HydroFlask spesielt produsert for TAG Heuer, en eksklusiv sjokoladeeske fra Breitling, samt en penn fra produsenten med kronen, nemlig Rolex!

Vi velger å benytte Facebook og Instagram som “arena” for denne trekningen da dette er våre absolutt viktigste kommunikasjonskanaler ovenfor våre lesere. Vi håper at brukere av våre nettsider også vil følge oss på sosiale medier og slik får direkte oppdatering om nyheter og artikler!


Deltakelse
For å være med i trekningen er det én enkel ting du må gjøre!

– Send e-post til konkurranse@horae.no med navnet ditt!

NB! Ta også med navn/brukernavn på Facebook og/eller Instagram om du ønsker å få ekstra lodd i trekningen.


I tillegg til må-kravet ovenfor, får du ett ekstra lodd i trekningen for hver av følgende:
Lik siden vår, Horae.no på Facebook, før trekningen 1. mai!
Lik innlegget “Konkurranse – April 2018” på vår Facebook-side, før trekningen 1. mai!
Lik Horae på Instagram!


Trekning
Horae.no vil trekke ut vinneren den 1. mai 2018 og disse vil bli annonsert her på nettsidene, samt varslet via melding på Facebook/Messenger/Instagram. Hver person kan kun vinne én av premiene pr. konkurranse!

Vilkår
– All deltakelse er gratis!
– Premie, herunder portoutgifter, dekkes av Horae.no!
– Horae.no står ikke ansvarlig for gjenstander som blir borte i postgang eller annet.
– Vinnere blir kontaktet via Facebook/Messenger/Instagram og har 14 dagers absolutt svarfrist. Etter svarfristens utløp mistes rettighet på premien.

Lykke til!

NB! Horae.no forbeholder seg retten til å endre konkurransen og vilkårene uten forvarsel! Konkurransen fyller alle krav til trekninger, spesifisert i vilkårene til Facebook.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.