fbpx

Otteren inviterer til kundekveld i Stavanger!

Andelen klokkearrangementer i Norge er på ingen måte stor nok, men nærmest tradisjon tro inviterer Otteren Gullsmed og Urmaker til kundekveld. 3. mai er det nemlig duket for en aften med både klokker, biler og elektronikk i Stavanger.

Med noen få hederlige unntak er det dessverre alt for få klokkerelaterte arrangementer i vårt langstrakte land. Enkelte ganger inviterer imidlertid ulike forhandlere til kundekveld og Otteren i Stavanger har flere ganger de siste årene hatt slike sammenkomster.

I år har Jørgen Otteren slått seg sammen med Lexus og Spaceworld Soundgarden, og 3. mai kl. 19-22 inviteres interesserte til Lexus på Forus. Her vil Otteren stille med klokker fra kjente merker som IWC, Omega, Breitling m.fl, mens Lexus viser frem den helt nye LS 500h og Spaceworld Soundgarden demonstrerer Electrocompaniets produkter. I tillegg kommer Rune Bruvik fra Bruvik Fine Timepieces og viser frem mye av sin kolleksjon, herunder trolig den nye Pulpit Rock Daylight.

Annonse

For smykkeinteresserte kan man også friste med helt nye kreasjoner fra Preikestolen Design, så her bør det være noe for nærmest enhver smak. Det ermed andre ord er det ingen grunn til å ikke ta turen innom, dersom du befinner deg i Stavangerområdet den 3. mai.

NB! Husk påmelding.. Sendes til jorgen@otteren.no!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.