fbpx

Glashütte Original PanoMatic Luna Limited Edition

For å feire den internasjonale «Day of the Kiss» den 6. juli, lanserte Glashütte Original en ny limitert utgave av sin PanoMatic Luna. Og med utpreget bruk av rødt er det liten tvil om at det er kjærlighetsfargen de har fokusert på denne gang!

Denne spesialutgaven av PanoMatic Luna kjennes lett igjen med sin bruk av røde elementer, blandet med edle stener og perlemor. Både diamanter og rubiner har blitt benyttet og det er tydelig at Glashütte Original ønsker en klokke som skal glitre og virkelig skille seg ut fra mengden på håndleddet.

Som «hyllemodellen» av PanoMatic Luna er selve visningen av klokken i en egen underskive på venstre side, mens dato og månefase ligger plassert til høyre. Skiven er av perlemor og viserne i hvitt gull, mens urkassens ytre ring er fullsatt med i alt 64 diamanter. I tillegg er 18 rubiner brukt for å markere klokketimene, samt en større rubin på selve kronen, så bruken av edle elementer er stor. Klokken er ganske stor i størrelsen med sine 39.4 millimeter i diameter og selve kassen er laget i stål. Bruken av “kjærlighetsfargen” fullføres ved at man benytter en mørk rød skinnreim.

Annonse

Klokken benytter Glashütte Originals eget urverk 90-12, som er et automatisk selvtrekkende verk som kan ses gjennom safirglasset på baksiden. Dette er samme som benyttes i standardmodellen av PanoMatic Luna, uten at det er ment negativt.

Avsluttende tanker
Dette er ingen anonym modell fra Glashütte Original, og de røde elementene er nok noe ikke alle vil finne like tiltalende. Om rødt derimot er “din farge” er kanskje denne helt perfekt og det er liten tvil om at klokken vil skille seg ut i mengden og den relativt store størrelsen gjør at den nok vil synes og føles godt på håndleddet. Det at man velger å bruke stål til kassen holder prisen lavere enn man ofte ser på sammenlignbare modeller fra andre merker og jeg tror kanskje det er et fornuftig valg?

Fakta
Modell / Referanse: Glashütte Original PanoMatic Luna Limited Edition – Ref: 1-90-12-05-30-01 (limitert til 50 eksemplarer)
Urkasse: 39.4 millimeter (diameter) – 12 millimeter (høyde) – Rustfritt stål med diamanter langs bezel og rubin i krone – Skive av perlemor med bruk av rubiner – Safirglass (foran/bak) – Vanntett til 30 meter
Urverk: Glashütte Original Calibre 90-12 – Automatisk (selvtrekkende) med månefase og dato – 28.800 vph / 4Hz – 47 juveler – 42 timer gangreserve
Lenke/reim: Rød alligatorreim – Spenne i rustfritt stål
Veilende pris: 17.200 € (~ 165.000 norske kroner)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.