fbpx

Konkurranse 07/18: Vinn Rolex lommebok!

Et strålende sommervær fortjener en liten feiring og nå kjører vi i gang en liten sommerkonkurranse på vår Instagram-konto. Premien er en flott lommebok fra Rolex!

NB! Konkurransen er avsluttet! Du finner resultatet av trekningen på denne siden!

Våre forrige konkurranser har alle blitt godt mottatt, og når antallet besøkende på våre nettsider går jevnt oppover er det ingen grunn til å ikke feire litt. Denne gangen trekker vi ut en flott lommebok fra Rolex i skinn. Lommeboken kommer med uttagbar kortholder, alt produsert i vante kvalitet fra den sveitsiske giganten.

Denne gangen er det Instagram som brukes som arena for trekningen og ved å besøke vår Instagram-profil kan du enkelt delta i konkurransen! Vi håper at brukere av våre nettsider også vil følge oss på sosiale medier og slik får direkte oppdatering om nyheter og artikler!


Deltakelse
For å være med i trekningen er det tre enkel ting du må gjøre!

– Lik Horae på Instagram (og gjerne også på Facebook)
– Lik konkurranseinnlegget på Instagram
– Kommenter med «Ja takk» og tag minst to venner i innlegget på Instagram


Trekning
Horae.no vil trekke ut vinneren den 2. august 2018 og denne vil bli annonsert her på nettsidene, samt varslet via melding på Instagram.

Vilkår
– All deltakelse er gratis!
– Premie, herunder portoutgifter, dekkes av Horae.no!
– Horae.no står ikke ansvarlig for gjenstander som blir borte i postgang eller annet.
– Vinner blir kontaktet via Instagram og har 14 dagers absolutt svarfrist. Etter svarfristens utløp mistes rettighet på premien.

Lykke til!


Om Lervik Ur
Lervik Ur ligger i Haugesund og har sponset denne konkurransen på Horae! Lervik Ur har en rik historie som strekker seg tilbake til 1961. De er en del av Protid-kjeden og butikken er i dag stolt forhandler av prestisjemerker som Rolex, Tudor, Zenith, Omega og Breitling.

Ta turen innom i Haraldsgaten i Haugesund eller ta kontakt pr. telefon eller e-post!

Du finner mer informasjon om Lervik Ur på deres offisielle hjemmesider, samt deres Facebook-profil!

NB! Horae.no forbeholder seg retten til å endre konkurransen og vilkårene uten forvarsel! Konkurransen fyller alle krav satt av Facebook.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.