fbpx

Alexander Søderlund ny ambassadør for Bruvik!

Norske Bruvik Fine Timepieces har klart å skape seg en nisje i det som er et svært tøft klokkemarked, og nå utvider de ambassadørstallen med fotballspilleren Alexander Søderlund.

Søderlund, som spiller på Rosenborg og det norske landslaget, føyer seg inn i rekken av norske klokkeambassadører for Bruvik Fine Timepieces. Fra tidligere har selskapet både skiskytter Tarjei Bøe og båtracefører Mette Brandt Bjerknæs i stallen som offisielle ambassadører, i tillegg til et samarbeid med tidligere proffsyklist Thor Hushovd.

Alexander Søderlund har spilt i både norsk og utenlandsk fotball og fikk i 2012 “Kniksenprisen” for årets angrepsspiller. Han har til nå spilt i overkant av 30 landskaper for A-landslaget etter debuten i 2011.

Annonse

På de offisielle bildene som ble publisert av Bruvik Fine Timepieces i dag, har Søderlund en Svalbard Navigator-modell. Dette er den største utgaven i Svalbard-serien og nylig lansert i to nye fargemuligheter, henholdsvis med rød eller grå bezelring.

Å ha offisielle ambassadører for merkene har blitt et svært vanlig fenomen blant både små og store klokkemerker, og hensikten er utvilsomt å skape blest og oppmerksomhet rundt produktet. Med “signeringen” av Søderlund håper nok Bruvik å nå ut til et enda større marked, og trenden med å inngå samarbeid med sportsprofiler ser ut til å vedvare.

Mer informasjon om klokkene på de offisielle nettsidene til Bruvik Fine Timepieces!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.