fbpx

Bruvik lanserer nye nettsider!

Det norske klokkemerket Bruvik Fine Timepieces har vi omtalt flere ganger her på Horae, og nå lanserer merket helt nye og oppdaterte hjemmesider. Vi har tatt en titt, og her er vårt førsteinntrykk.

De gamle nettsidene var, til tross for en delvis flott estetisk opplevelse, mildt sagt mangelfulle på informasjon. Lenge fant man ingen eller kun mangelfull informasjon om viktige egenskaper ved de ulike klokkene, eller enda verre, ingen informasjon om nyheter overhodet. Sidene med de ulike klokkemodellene var rotete og vanskelig å navigere i, så vi så frem til et nytt nettsted med fokus på kunden og personer med interesse for merket.

Nye nettsider
For kun noen få dager siden ble de helt nye nettsidene offentliggjort, og hovedsiden som møter deg gir et spennende førsteinntrykk med bevegelig film som et av hovedelementene. Bruk av film er noe man ser i større og større grad, med de fordeler og ulemper det medfører. Enkelte ganger kan lastingen av filmen skape litt forstyrrelse og forsinkelse, men det er ingen tvil om at det er et langt mindre problem nå enn for kun få år siden. For første utgave av sidene har man valgt å fokusere på “Pulpit Rock”-modellen i introfilmen. En modell vi tidligere har omtalt her på Horae.

Annonse

Bruvik har, heldigvis og nærmest selvsagt i dagens digitale hverdag, valgt nettsider som gir en god opplevelse både på PC, nettbrett og mobil. Det betyr at man møter stort sett samme innhold selv på en liten mobilskjerm som på en langt større PC.

Etter den lille introduksjonsfilmen presenteres de totalt fire ulike kolleksjonene på direkten med illustrasjonsbilde og en kort tekst. Dette er “Pulpit Rock”, “Svalbard”, “Arctic Ocean” og “Fjord”. Enkelt, oversiktlig og greit.

Skjermdump – Bruviktime.com

Trykker man seg videre inn, kommer man direkte til den aktuelle modellen, samtidig som man har mulighet til å scrolle gjennom de ulike variantene i kolleksjonen. Hver klokke presenteres med et enkelt bilde, en kort tekst og med den viktigste tekniske informasjonen. Dette inkluderer størrelse, materiale, motstandsdyktighet mot vann etc. Noen modeller har også en litt utvidet informasjonsdel, med supplerende bilder og tekst. Gledelig er det også å se at veiledende pris er oppgitt. Dette er noe som blir stadig vanligere og er svært kundevennlig.

Litt tamt..
De nye nettsidene byr ikke på veldig mye utover de nevnte tingene. En relativt stilfull introduksjon i form av film og en oversiktlig og grei oversikt over tilgjengelige klokker. Man finner i tillegg en oversikt over autoriserte forhandlere, en kort tekst om Bruvik som merke og et kontaktskjema.

De forrige nettsidene var, som allerede nevnt, ganske katastrofale rent informasjonsmessig, men hadde flere vakre estetiske elementer. Jeg tar meg selv i å nesten savne dette litt fra de ganske kliniske nye sidene. Få tilbake litt mer inspirerende bilder og liv! Samtidig er det (selvsagt) langt viktigere at man finner korrekt, oppdatert og relevant informasjon om alle tilgjengelige klokker, og her er mye rettet opp. Jeg savner likevel enda bedre bilder, gjerne av både for- og baksiden, i en høyere oppløsning. Kvaliteten og oppløsningen gjelder forsåvidt mange av bildene på nettsiden, som virker kornete og av en for lav kvalitet til at de vises bra på moderne skjermer med høy oppløsning.

Avsluttende tanker
Alt i alt er det svært positivt at Bruvik har lansert nye nettsider, og forbedringene er flere. Når det kommer til ankepunktene, er de aller fleste enkle å rette opp i når den riktige “motoren” er på plass og grunnlaget virker absolutt å være nettopp det. Jeg regner det som nesten sikkert at nettsidene vil finjusteres og forbedres de nesten ukene og månedene, for det trengs om man skal ta de fra helt OK og enda noen hakk oppover på stigen. Det syns jeg merket og klokkene fortjener!

Du finner de nye nettsidene på Bruviktime.com!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.