fbpx

Flere nylanseringer fra Bruvik!

I tillegg til den helt nye Pulpit Rock Daylight, som vi skrev omtale av her på Horae i forrige uke, kommer nå Bruvik Fine Timepieces med en rekke nye fargevalg på flere av sine eksisterende modeller. Både Svalbard-serien og Lady Fjord lanseres nå i helt nye utgaver, hvor sistnevnte får en rekke ganske fargerike varianter.

Svalbard Midnight Red

For damemodellen Lady Fjord satser Bruvik i denne omgang på litt mer eleganse og eksklusivitet i form av litt edelt metall. De nye utgavene får nye bezelringer hvor man bruker en legering av rødt eller gult gull, noe som ser ut til å gi en ganske tydelig kontrast til urkassen i stål. Utgaven som nå lanseres er hhv. mørkebrun børstet skive med bezel i roségull, mosegrønn børstet skive med bezelring i gult gull og blå børstet skive, også den med bezel i gult gull. Innmaten er den samme som i eksisterende modeller, og veiledende pris er satt til 14.000 kroner.

Annonse

For Svalbard-serien er det storebror på 45 millimeter som i denne omgang får nye varianter. Her kommer det utgaver med rød eller grå bezelring, begge mulige å få levert med enten sort eller grå skive. Også denne serien er ellers lik tidligere utgaver hva angår fysiske og tekniske spesifikasjoner og veiledende pris vil bli den samme som på eksisterende modeller, 16.500 norske kroner, når disse kommer i butikkhyllene.

Lady Fjord i nye fargevalg

Bruvik, som i år feirer 10 år siden den første prototypen ble påbegynt, lanserer således ingen rene nyheter hittil i år, men heller oppdateringer til eksisterende modeller.

Mer info kommer nok også på de offisielle nettsidene til Bruvik etter hvert!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.