fbpx

Urmaker Bjerke inviterer til Patek Philippe-utstilling!

Urmaker Bjerke og verdens kanskje aller mest anerkjente produsent av klokker, Patek Philippe, inviterer til utstillingen «Perpetual Calendars» i oktober. Utstillingen er for første gang i Norge og her vil besøkende også få mulighet til å komme tett på årets nyheter.

Det er i tidsrommet 17-20. oktober at Urmaker Bjerke vil ha utstillingen fra Patek Philippe i sin butikk i Karl Johans gate 31. Som navnet avslører vil det være evighetskalendere som er i fokus og få, om noen, produsenter er mer kjent for denne komplikasjonen enn nettopp Patek Philippe.

I tillegg til selve utstillingen vil man kunne se nærmere på alle nyhetene som ble lansert under årets Baselworld tidligere i vår. Dette inkluderer blant annet de helt nye Aquanaut Chronograph 5968A og Nautilus Perpetual Calendar 5740/1G, som begge har blitt vanvittig populære og potensielle «grails» for svært mange. Sistnevnte føyer seg jo direkte inn i temaet for utstillingen og er den første evighetskalenderen i Nautilus-serien, med tilhørende vanvittige ventelister verden rundt.

Annonse

Om man har lyst til å komme nærmere på flere ikoniske modeller fra Patek Philippe er det trolig vel verdt et besøk hos Urmaker Bjerke om en god måned.

Mer informasjon på de offisielle sidene til Urmaker Bjerke!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.