fbpx

Askeland Ur og Diamanter i Stavanger pusser opp verkstedet!

De som følger Askeland Ur & Diamanter i Stavanger på sosiale medier har kanskje lagt merke til at de har lagt ut noen små drypp av det som ser ut til en oppussing av deres verksted. Vi tok kontakt med forhandleren for å høre hva som skjer, og de bekrefter at verkstedet får en solid overhaling med moderne utstyr.

Espen, Henrik, Geir og Jan – Foto: Askeland

Det var før påske at man kunne se de første små klippene fra rivearbeid og fjerning av det gamle verkstedet i lokalene til Askeland i Stavanger på deres kontoer i sosiale medier. De som har besøkt butikken har nok sett at man har innsyn til verkstedet også som kunde i butikken, og nå har man bestemt seg for å fornye med helt moderne utstyr, primært levert av Rolex. Arbeidet ble startet med fjerning av gammelt utstyr og inventar før påske, og nå i perioden etter fridagene har arbeidet fortsatt og forberedelse for å bygge opp det nye er i gang for fullt. Selve ferdigstillelsen av verkstedet vil gjøres av Rolex selv, som har sendt egne folk for å sikre at alt blir i henhold til deres standarder og krav.

Annonse

Rasmus Agre Gjesdal hos Askeland forklarer at oppussingen av verkstedet absolutt er i tett samarbeid med Rolex. Det gamle verkstedet hadde fått noen år på baken og nå ønsker man å investere i topp moderne utstyr for å kunne tilby best mulig service og vedlikehold til kundene. Det betyr nye urmakerbenker og avanserte maskiner i nye og moderne lokaler. Gjesdal håper at lokalene står ferdig innen kort tid og medgir at det nok blir en liten økning i ventetiden de kommende ukene, men at de håper å ta inn dette så raskt som mulig.

Avsluttende tanker
At flere forretninger i Norge satser tungt på verkstedet er gledelig. Dette er investeringer som kommer oss kunder til gode og som forretningene må bruke mye penger på for å realisere. Sånn sett kan vi nok ane at visse krav, uttalte eller ikke, fra Rolex har vært delaktig i at Askeland nå moderniserer og oppgraderer – og alt virker å være et ledd i Rolex’ omfattende markedsstrategi og prosessen med å skape helhetsopplevelse som vi har omtalt så mange ganger her på nettsiden. En slik modernisering av verkstedet krever svært mye økonomi for å realiseres, noe som viser at både Askeland og Rolex satser på et godt videre samarbeid, i en tid hvor autoriserte forhandlere har forsvunnet raskt. Askelands avdeling i Kristiansand var nettopp en av butikkene som i fjor mistet sin status som forhandler av prestisjemerket, sammen med Urmaker Jørgensen i Tromsø og Saastad Ur i Porsgrunn.

Mer om Askeland Ur & Diamanter på de offisielle nettsidene!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.