fbpx

Verdt å lese: What Teutonic Horology & Quantum Computing Have In Common

Å si at jeg har mye erfaring med kvantefysikk ville være ren løgn. Joda, jeg vet at det finnes ørsmå partikler her i universet som mennesket har klart å identifisere – og faktisk benytte seg av, på godt og vondt. Men hva er likheten mellom en mekanisk klokke med tourbillon og kvantefysikk?

Professor Michael Biercuk

På SIHH 2018 møtte jeg for første gang Professor Michael Biercuk da jeg besøkte A. Lange & Söhne. Det var hans første besøk på messen, invitert av merket direkte som en “Friend of the Brand” og medlem av #Langenation. Vi ble sittende å prate om kvantefysikk og lidenskapen for mekaniske klokker – en samtale som nok var mer lærerik for meg enn han, men som likevel var starten på et verdsatt vennskap. For vi har siden holdt kontakten jevnlig og også møtt hverandre på arrangementer i regi av A. Lange & Söhne.

Annonse

Biercuk var i år invitert til Dubai Watch Week som en av paneldeltakerne for å snakke om hans utrolige kunnskap om et fagfelt de færreste av oss kjenner godt, men som likevel har både emosjonelle og faktiske knytninger til klassisk klokkemakeri. Dette formidler han på en måte som er vanskelig å ikke la seg fascinere av, og Ariel Adams på ablogtowatch har forsøkt å finne ut mer om i sitt intervju. Absolutt verdt et besøk!

Hele intervjuet hos ablogtowatch!

I artiklene “Verdt et besøk / Verdt å lese” vil vi forsøke å peke deg som leser mot noen av de aller beste artiklene om klokker og klokkebransjen på internett. Dette er artikler eller nyheter som vi mener har den lille ekstra kvaliteten og ment for deg som ønsker å høyne egen kunnskap eller innsikt i den spennende klokkeverdenen!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.