fbpx

Speedy Tuesday snart klare for levering!

Omega har i dag lansert bilde av en ferdigprodusert utgave av deres Omega Speedmaster «Speedy Tuesday» Limited Edition. Når kommer første til norske forhandlere og kunder?

Vi skrev for litt siden om den ventede (og for mange etterlengtede) Omega Speedmaster «Speedy Tuesday» Limited Edition. Nå tyder bilder på at ventetiden snart er over og at kundene kan prøve denne på håndleddet!

Det er på Omegas offisielle Instagram at de har publisert et bilde av en ferdigprodusert utgave av Speedy Tuesday, og hva passer vel bedre enn å publisere dette nettopp på en tirsdag?

Annonse

Checked, tested and ready to go – Omega

Teksten under bildet indikerer at de første klokkene nå er ferdige, testet og klare til å sendes fra fabrikken og ut til kundene! Vi gleder oss til å se når de heldige som har fått en reservasjon får levert sine klokker her i Norge, men regner med at levering bør være nært forestående med disse bildene fra Omega!

Leveringstidspunktet har hele tiden vært oppgitt til sommeren 2017, så det virker som om Omega skal klare å levere på dette løftet!

Har du bestilt? Hold oss gjerne oppdatert på leveringstidspunkt fra Omega!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.