fbpx

Omega-nyheter vises i Bergen og Oslo!

På årets Baselworld introduserte Omega, som vanlig, en rekke nye modeller. Nå har du sjansen til å få studere disse på nærmere hold om du er i Bergen senere denne uken, eller i Oslo neste uke!

Det er Urmaker Bjerke i hhv. Bergen og Oslo som får besøk av en representant av Omega som har med seg mange av årets nyheter for at kundene skal kunne ta disse i nærmere øyesyn. Klokkene vil være tilgjengelig for prøving, men om du ønsker å kjøpe en av disse må de likevel bestilles på vanlig måte, da modellene som vises frem ikke er til salgs.

Omega 1957-Trilogy

Annonse

Selv om deres kanskje mest omtalte modell, “Speedy Tuesday“, (høyst trolig) ikke er blant nyhetene som vises frem, har Omega likevel med seg andre modeller som kanskje er interessante.  Deres vintage-inspirerte modellserie “1957 Trilogy” av Railmaster, Speedmaster og Seamaster 300 har kanskje vært blant årets største snakkiser og bringer frem nostalgien hos mange Omega-entusiaster. Klokkene er limiterte, så her kan det nok være en idé å bestille tidlig om man vil være sikker på å sikre seg et eksemplar. Også nye klokker innen seriene Speedmaster, Seamaster, Aqua Terra med flere regner vi med at vil bli vist frem.

Vi betviler vel at Omega har med seg noen av spesialmodellene for Apollo XVII 45th Anniversary, men har kontaktet Omega for å høre om de kan bekrefte eller avkrefte dette.

Oppdatert: Omega bekrefter at de vil ha med en Omega Apollo XVII 45th Anniversary Edition i stål!

Om du vil kikke nærmere på klokkene må du ta turen innom Urmaker Bjerke i Bergen torsdag 29. juni fra kl. 14-19, eller se de i utstillingen fredag og lørdag. Klokkene vil også vises i Oslo neste uke, men nøyaktig tidspunkt er pr. nå ikke annonsert!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.