fbpx

A. Lange & Söhne – Katalog 2017

Det tyske klokkemerket har nylig ferdigstilt sin seneste katalog for 2017, og om du ikke har tid til å vente på postmannen finner du den også online!

Her på Horae har vi en dårlig tildekt beundring for A. Lange & Söhne sine kreasjoner innen armbåndsur. Selskapet har etablert seg helt i verdenstoppen hva angår «haute horologi» og er et av få merker som er oppe og ypper seg på storheter som Patek Philippe. Med sine karakteristiske designelementer, herunder «oversized» dato, har de etablert seg som noe av det ypperste i klokkeverdenen. Urverkene er ofte rikelig utsmykket og må nærmest betegnes som kunstverk i seg selv.

Vi har tidligere skrevet om introduksjonen av sin «1815 Chronograph» med sort skive som nylig ble tilgjengelig og du finner denne, samt hele resten av kolleksjonen, i den nyeste katalogen. Om du ikke har tid til å vente på postmannen eller til å hente deg et fysisk eksemplar, kan e-katalogen være et meget godt alternativ, og selskapet har gjort den tilgjengelig på sine nettsider fra og med i dag. Katalogen er, naturlig nok, dedikert til Walter Lange som døde i januar i år.

Annonse

I Norge er det kun Tidemann i Oslo som er autorisert forhandler av klokker fra A. Lange & Söhne. Vi regner sterkt med at de vil få inn fysiske eksemplarer av katalogen så fort postvesenet får disse distribuert fra Tyskland. Du kan også bestille katalogen direkte på hjemmesidene til A. Lange & Söhne.

Du finner e-katalogen på denne lenken!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.